ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Μάχη με τα χόρτα δίνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού

Κύριοι/κυρίες Δήμαρχοι, από τον Έβρο έως τη Γαύδο και από τους Οθωνούς έως το Καστελόριζο, τα σχολεία αποτελούν τη "βιτρίνα" της κάθε πόλης, κωμόπολης και χωριού. Τα περιποιημένα σχολειά είναι δείγμα τάξης και νοικοκυροσύνης για ένα Δήμο.

Λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα των σχολείων και ο Δήμος Άργους Ορεστικού παρά την έλλειψη μόνιμου εργατικού προσωπικού, ξεκίνησε το κόψιμο των αγριόχορτων από τους αύλειους χώρους των σχολικών μονάδων. 
Οι  ιδανικές καιρικές  συνθήκες θέριαψαν χόρτα και θάμνους, με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες τα "αποδεκατισμένα" από προσωπικό συνεργεία του Δήμου να "τρέχουν και να μην φθάνουν"!
Ο υπεύθυνος εδώ και χρόνια περιποίησης των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου μας, αγαπητός Σωτήριος Παπασωτηρίου, συνεπικουρούμενος από νέους εργάτες γενικών καθηκόντων, κατέφθασαν στο σχολείο μας σήμερα ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής και με το μηχανοκίνητο εξοπλισμό τους ξεκίνησαν το κόψιμο των αγριόχορτων. 
Μετά το 2ο Γυμνάσιο, κατέφθασε πάνοπλος και αποφασισμένος...


Σωτήρης ο "εξολοθρευτής", ο χορτοφάγος!
Τελειώνοντας την εργασία απόλαυσαν το καφεδάκι και το γλυκάκι που τους προσφέραμε.

κ. Δήμαρχε, Σωτήρης και Στέλιος, είναι απαραίτητοι για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας... 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορτάζουσες και εορτάζοντες!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: