ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Εκπληκτική και η φετινή ετήσια εκδήλωση του Σχολείου μας

Μία ακόμη εκπληκτική παράσταση που θα μείνει αξέχαστη, παρουσίασαν οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, στo πλαίσιo υλοποίησης σχολικών προγραμμάτων (πολιτιστικά-περιβαλλοντικά), στον αύλειο χώρο του σχολείου την Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015.
Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη ομιλία του Διευθυντή του σχολείου
Η θεατρική-μουσικοχορευτική παράσταση, ήταν αφιερωμένη στη διαφορετικότητα, τον εκφοβισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

 Όταν η αγάπη περισσεύει... το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!
Οι 119 μαθητές/τριες του σχολείου μας με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, ετοίμασαν και οργάνωσαν μία εξαιρετική εκδήλωση, εντυπωσιάζοντας για μία ακόμη φορά το πολυπληθές κοινό.

Ο Δήμαρχος  Άργους Ορεστικού, πάντα παρών στις εκδηλώσεις μας

Η μεγάλη αυλή του σχολείου ήταν κατάμεστη από συγγενείς, φίλους και μαθητές περασμένων ετών, που σήμερα φοιτούν στο γυμνάσιο και το λύκειο. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πατήρ Λεωνίδας Μπάρδος, ο Δημάρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης, Γεώργιος Μασλάρης, η αντιδήμαρχος Αφροδίτη Μπελονάκη, ο τέως Διευθυντής του σχολείου, Παύλος Καλύβας, και αρκετοί συνάδελφοι άλλων σχολικών μονάδων.

Για μία ακόμη φορά πλήθος συμπολιτών μας, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας
 
Ο Διευθυντής  Α/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς, στηρίζει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις όλων των σχολικών μονάδων της ακριτικής περιοχής μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές (δασκάλους και μαθητές). Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού, πλέον, απέκτησε παράδοση στο "ανέβασμα" θεατρικών παραστάσεων που συντελούν όχι μόνο στη θεατρική καλλιέργεια των παιδιών, αλλά κυρίως, βοηθούν τους μαθητές μας να εφοδιάζονται με ιδανικά και αξίες που ομορφαίνουν και στολίζουν τον άνθρωπο.



Η εκδήλωση τελείωσε με τους μαθητές της Στ΄τάξης, που αποχώρησαν με το καραβάκι τους αποχαιρετώντας τους παρευρισκομένους, για να " πάνε μακριά, στα πέρα μέρη"

Ως Διευθυντής, ευχαριστώ δημόσια για μία ακόμη φορά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και κατά επέκταση όλους τους γονείς, που είναι δίπλα μας, αρωγοί και συμπαραστάτες, στο σπουδαίο και δύσκολο έργο που καθημερινά επιτελούμε.


"Παλιοί" και νέοι μαζί στης δημιουργίας το μαγαζί...


Τέλος, θα αποτελούσε παράλειψη και ίσως αχαριστία να μην ευχαριστήσουμε τους πολιτιστικούς συλλόγους "ΚΑΛΛΙΘΕΑ" και ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ, καθώς επίσης και τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας "ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ" για την παραχώρηση καρεκλών. 

Δέσμευση του Δημάρχου για κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων (δείτε τι είπαν διευθυντής και δήμαρχος)

Και άλλα σχόλια στο Ιστολόγιο του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: