ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών εικαστικών (ΠΕ08) και θεατρικής αγωγής (ΠΕ32)

Σχολεία δύο τύπων! 
Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης με τι κριτήρια και σε ποια σχολεία θα τοποθετήσουν τους συγκεκριμένους συναδέλφους; Δεν θα πρέπει να έχουν όλα τα σχολεία εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων;
Για τα σχολεία της Διεύθυνσης Καστοριάς προσλήφθηκαν τέσσερις εικαστικών και τρεις θεατρικής αγωγής. Φθάνουν για να καλύψουν όλες τις σχολικές μονάδες, ώστε να έχουμε ενιαίου τύπου σχολεία;
ΠΕ32 Θεατρικής
  1. ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  2. ΚΕΒΡΕΚΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
  3. ΜΗΤΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΠΕΟ8 Εικαστικών

  1. ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  2. ΝΤΕΜΚΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
  3. ΔΗΜΟΒΙΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
  4. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Προσλήψεις 1.316 αναπληρωτών εκπαιδευτικών πλήρους ωραρίου κλάδων / ειδικοτήτων ΠΕ08 και ΠΕ32

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2016-2017, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους ωραρίου, 1.316 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ08, ΠΕ32, για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με χρηματοδότηση από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, όπου και θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: