ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Εξαιρετικά επείγον ! Ανάκληση αιτήσεων απόσπασης

Εντός τριών ημερών, αλλά μεσολαβεί Σαββατοκύριακο!
Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τις Διευθύνσεις τους...


Οι συνάδελφοι που πήραν μετάθεση και είχαν αιτηθεί και απόσπασης, μπορούν να ανακαλέσουν ή να τροποποιήσουν την αίτηση απόσπασής τους, εντός τριών ημερών, σύμφωνα με την εγκύκλιο αποσπάσεων* έτους 2014.

 *ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ
"Επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες μεταθέσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και προκειμένου να πραγματοποιηθούν έγκαιρα οι αποσπάσεις, για τους εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης θα ισχύσουν τα κάτωθι:
Μετά την έκδοση των αποφάσεων μετάθεσης και των δύο βαθμίδων θα δοθεί η δυνατότητα μόνο σε όσους εξ αυτών μετατεθούν να υποβάλουν αίτηση ανάκλησης της αίτησης απόσπασης ή αίτηση τροποποίησης των προτιμήσεων τους εντός τριών (3) ημερών από την έκδοση των αποφάσεων.
Επισημαίνεται όμως ότι:
  • η αίτηση τροποποίησης αφορά μόνο στις προτιμήσεις των ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και ΟΧΙ στην επιλογή φορέα απόσπασης, 
  • η αίτηση αυτή θα μπορεί να γίνει δεκτή ΜΟΝΟ στην Δ/νση Εκπαίδευσης που υποβλήθηκε η αρχική αίτηση απόσπασης και 
  • αυτονόητο είναι ότι, εάν έχει συμπεριληφθεί στις προτιμήσεις απόσπασης η περιοχή στην οποία θα μετατεθεί ο/η εκπαιδευτικός, η συγκεκριμένη προτίμηση θα διαγράφεται από την αίτηση απόσπασης."

Δεν υπάρχουν σχόλια: