ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Άμεση αποκατάσταση ζημιών στο 4ο Δημοτικό σχολείο

Χαμένες εργατοώρες και υψηλό κόστος από τις συνεχείς καταστροφές της δημόσιας περιουσίας!
Οι νέοι μας εκτονώνουν τα αρνητικά τους συναισθήματα σε καταστροφές της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Μήπως δεν ασχολούμαστε με τα παιδιά μας όσο θα έπρεπε και όπως θα έπρεπε;

Τις τελευταίες μέρες κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, πολλά παιδιά από γειτονικά δημοτικά και γυμνασιόπαιδες επισκέπτονται τον περιποιημένο αύλειο χώρο του σχολείου μας για παιχνίδι και κοινωνική συναναστροφή. 
Κάποια από αυτά τα παιδιά μη σεβόμενα τους κανόνες φιλοξενίας, ρυπαίνουν και καταστρέφουν το χώρο! Προχθές ήταν η κατεστραμμένη κλειδαριά της κεντρικής εξώπορτας!! Χθες μαθητές και εκπαιδευτικοί προσερχόμενοι το πρωί στο σχολείο, αντικρίσαμε για πολλοστή φορά γκρεμισμένη την εστία του γηπέδου μας!!!
Επιβεβλημένη η φύλαξη των σχολείων μας κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Το κόστος φύλαξης είναι σαφώς μικρότερο από το κόστος αποκατάστασης των ζημιών!

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού εκτιμώντας πως τέτοιου είδους ζημιές σε χώρους που δρουν και κινούνται παιδιά θα πρέπει να αποκαθίστανται άμεσα, ενήργησε για μία ακόμη φορά και παρά την έλλειψη προσωπικού, ακαριαία και αποτελεσματικά. 
Χθες Τρίτη 22 του Μάη, οι τρεις εργάτες παντός καιρού και άμεσης επέμβασης, συνδημότες μας, Μιλτιάδης Κυρκόπουλος, Άγγελος Κύρου και ο προσφάτως προσληφθείς Αθανάσιος Νατσούλης, με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους ξεκίνησαν με κέφι τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, ώστε να παραδώσουν τις εστίες άμεσα στα παιδιά του σχολείου μας.
Για την ασφάλεια των μαθητών/μαθητριών μας, η ανακατασκευή των εστιών πραγματοποιήθηκε εκ θεμελίων ώστε να είναι σταθερές.

Εκ βάθρων η ανακατασκευή για να αντέχουν στους βανδαλισμούς!

Περαστικός "έριξε" την ατάκα του: "Δάσκαλε, λίρες ψάχνετε;
Σε λίγο ούτε τους μπαξέδες μας δεν θα μπορούμε να σκάβουμε!



Αλφαδιάστηκαν, εμετρήθησαν και εζυγίσθησαν! Νοικοκυρημένες δουλειές...κ. Δήμαρχε.

Στην υγειά σας, ρε, παιδιά. Σας ευχαριστούμε για την ταχεία επέμβασή σας!
Σας περιμένω για την επισκευή στέγης και την τοποθέτηση διχτύων στις εστίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: