ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Κουβέλης: Δεν μπορώ να προσδιορίσω το χρόνο επιστροφής των δύο στρατιωτικών

Μέχρι χθες δηλώνατε πως θα επέστρεφαν σύντομα. Σήμερα δηλώνετε πως δεν μπορείτε να προσδιορίσετε το χρόνο επιστροφής! Είστε μία πασχαλινή παιδική χαρά!

Για «παράνομη κράτηση» που ξεπερνάει τον έναν μήνα έκανε λόγο ο Φώτης Κουβέλης αναφερόμενος στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, σε δηλώσεις του από τη Σκύρο.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας κατηγόρησε την Τουρκία ότι ενέταξε στην κλιμακούμενη ένταση ένα απλό διασυνοριακό επεισόδιο.
Υποστήριξε δε ότι ασκούνται πιέσεις για την επιστροφή των δύο στελεχών του στρατού, ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει τον χρόνο επιστροφής.
«Η χώρα μας είναι ειρηνική χώρα και θέλει να προάγει την συνεργασία δεν διεκδικούμε τίποτα από κανένα, έχουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Ταυτόχρονα είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να αποτρέψουμε όποιον θέλει να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», τόνισε ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: