ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Πυρ ομαδόν κατά Γαβρόγλου για την ανομία στα πανεπιστήμια

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, η παρανομία ζει και βασιλεύει στα πανεπιστήμιά μας! 
Την εικόνα αυτή δεν τη βλέπεις σε πανεπιστήμια των ευρωπαϊκών κρατών. Μόνο στην Ελλάδα!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ των κομμάτων της αντιπολίτευσης βρέθηκε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου με αφορμή γι ακόμη μια φορά την ανομία στα πανεπιστήμια.
Οι περιγραφές της Συγκλήτου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για χρήση ουσιών από ναρκομανείς που προέρχονται από το Πεδίον του Άρεως και κατασκηνώνουν στο ίδρυμα, ακόμα και μέσα σε αίθουσες διδασκαλίας, αλλά και π κραυγή αγωνίας της διοίκησης ώστε να προστατευθεί το ίδρυμα έχουν προκαλέσει σκληρή κριτική προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Μάλιστα, το γεγονός ότι το υπουργείο Παιδείας επέλεξε να εκδώσει ανακοίνωση εναντίον του πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αχιλλέα Ζαπράνη εγκαλώντας τον σε ένα σημείο για τη συχνότητα που καλεί την Αστυνομία σχολίασε η Τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως: Με απαράδεκτο ύφος, σε μία άνευ προηγουμένου ανακοίνωση, ειρωνεύεται τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και, ανάμεσα σε άλλα, τον καλεί να μη ζητά τη συνδρομή της Αστυνομίας. Το θράσος, η αλαζονεία και η ανευθυνότητα είναι συστατικά στοιχεία αυτής της κυβέρνησης σε κάθε επίπεδο . Η ΟΝΝΕΔ αναρωτήθηκε σε ανακοίνωσή της πόσα ψηφίσματα χρειάζεται σ κ. Γαβρόγλου προκειμένου να αντιδράσει και να διασφαλίσει το βασικό δικαίωμα των πολιτών στην Παιδεία. Άραγε αυτό είναι το δημόσιο πανεπιστήμιο που ο κ. Γαβρόγλου και η κυβέρνηση θέλουν να προωθήσουν και να "προστατέψουν" θα επιτρέπουν για πολύ καιρό εικόνες ντροπής και ισοπέδωσης των Ιδρυμάτων σαν τις σημερινές .
Το ύφος της ανακοίνωσης του Κώστα Γαβρόγλου προς τον πρύτανη του ΠΑΜΑΚ ενόχλησε και τον Τομεάρχη του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός ότι το παράπτωμα του πρύτανη ήταν ότι συμπεριέλαβε τον όρο αριστεία σε κείμενο που μοίρασε στους φοιτητές του. Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας εναντίον του πρύτανη του Παν. Μακεδονίας είναι πρωτοφανής και σοκάρει ως προς το ύφος και το περιεχόμενό της. Αφενός το ειρωνικό ύφος και η άνευ προηγουμένου στοχοποίηση δεν συνάδει με ανακοίνωση υπουργείου, αλλά περισσότερο με κουτσομπόλη της γειτονιάς , προσθέτοντας ότι ας κοιτάξει λίγο ο υπουργός τις αντιδράσεις που υπάρχουν για τα θέματα ασφάλειας, όπως στο ΟΠΑ, το οποίο έκλεισε διαμαρτυρόμενο για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: