ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Εθνικό Σύστημα Υγείας: Ο μεγάλος Ασθενής!

Αυτό που πρέπει να κάνει η πολιτεία, το προσφέρει ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ!
Καληνύχτα σας...


Τριάντα ένας γιατροί 16 ειδικοτήτων και 40 εθελοντές από το νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Ομίλου Υγεία, για δύο μέρες παρείχαν ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους του Άργους Ορεστικού και της ευρύτερης περιοχής του ακριτικού νομού μας.
Η προσέλευση ήταν αθρόα και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πολίτες από 6 έως 96 ετών, επισκέφθηκαν το βρεφονηπιακό σταθμό Άργους Ορεστικού -τον οποίο οι τεχνικοί του Ομίλου Υγεία μετέτρεψαν σε μικρή πολυκλινική- και πραγματοποίησαν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου.
Οι εξετασθέντες αποχωρούσαν ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι από τη συγκεκριμένη δράση, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος Υγεία σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.
Σάββατο απόγευμα και οι αφανείς ήρωες, κατάκοποι από ένα έντονο διήμερο, κάνουν έναν πρώτο απολογισμό της δράσης τους 
Οι χίλιοι και πλέον πολίτες που εξετάστηκαν, εντυπωσιάστηκαν από την άρτια και άψογη οργάνωση, αποτέλεσμα της συγχρονισμένης συνεργασίας Ομίλου και Δήμου. Οι άνθρωποι του Ομίλου Υγεία, ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, για δύο μέρες πρόσφεραν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους. Δεχθήκαμε τις ποιοτικές υπηρεσίες του ιδιωτικού τομέα και μοιραία τις συγκρίναμε με τις ελλιπείς και μειωμένες υπηρεσίες υγείας του Δημοσίου. 
Οι κυβερνώντες όμως, κωφεύουν και εθελοτυφλούν, καθιστώντας την καθημερινότητα του λαού ολοένα και πιο επώδυνη...Κρίμα!

Εκφράζω τις προσωπικές ευχαριστίες μου στον Όμιλο για τις δωρεάν εξετάσεις που μου παρείχε και άλλα 132 ευχαριστώ από τους μαθητές/μαθήτριες του σχολείου μας στον υπεύθυνο οργάνωσης του Ομίλου Δημήτριο Στέφο, για την προσφορά φαρμακευτικού, επιδεσμικού και άλλων υλικών, προκειμένου να εξοπλιστεί το φαρμακείο Α΄βοηθειών του σχολείου μας.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος-Διευθυντής 4ου Δ.Σ. Άργους Ορεστικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: