ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΑΚΗΣ: Η Ελλάδα αλλάζει!

κ. υπουργέ, ο Λαός διαφωνεί με την πολιτική σας και "μπουγελώνει"! 
Προσωπικά διαφωνώ και με τα δύο (μπουγέλωμα και πολιτική σας)


Νέες βολές κατά των ΜΜΕ της «διαπλοκής» εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.
Όπως γράφει, οι περισσότεροι πολίτες ασχολήθηκαν κατά κόρον με την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, το προσκύνημα στο κάστανο του Αγίου Παϊσίου και την άφιξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο. Ωστόσο, κανείς δεν έδωσε σημασία στα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης, όπως φαίνεται να εννοεί ο ίδιος. «Η Ελλάδα αλλάζει και θα την αλλάξουμε εμείς που τα κάνουμε αυτά, όσο κι αν απλώνουν πέπλο σιωπής τα ΜΜΕ της διαπλοκής», αναφέρει ο κ. Πολάκης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Διαβαζω καποιες αναρτησεις που αναφερονται επικριτικα, στο ρουβα που πηγε στο προεδρικο, στο καστανο του Παισιου που προσκυνουν στο αγρινιο, στην υποδοχη ολυμπιονικη στο νικητη του σαρβαιβορ στην σκοπελο, γεγονοτα που συνεβησαν την ιδια μερα , με κοινο ΕΠΙΜΥΘΙΟ σε αυτες τις αναρτησεις το συμπερασμα πως αυτη η χωρα δεν θα αλλαξει ποτε !!!!

ΛΟΙΠΟΝ ακουστε φιλοι, συντροφοι και συμπολιτες.Την ιδια μερα που συνεβησαν αυτα (αντε την προηγουμενη η την επομενη), κατατεθηκε το νομοσχεδιο για τον οασθ και το νομοσχεδιο για την πρωτοβαθμια περιθαλψη, τοποθετηθηκε αξονικος στη σαντορινη και υπογραφηκαν συμβασεις για την καθαριοτητα σε αλλα δυο νοσοκομεια (καστορια και ωνασειο), ο προυπολογισμος παρουσιασε πρωτογενες πλεονασμα 1,9 δις, ανακοινωθηκε αυξηση της απασχολησης κατα 255000 ατομα το πρωτο εξαμηνο του 2017 , ψηφιστηκε το νομοσχεδιο για τα πνευματικα δικαιωματα, εξαγγελθηκαν ιστορικα εργα στη δυτικη μακεδονια απο τον πρωθυπουργο, υπογραφηκε συμφωνια με τη σερβια ιστορικης σημασιας και βεβαια εγινε μια μαζικη συγκεντρωση για την απελευθερωση της Ηριαννας ....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που τα κανουμε αυτα, οσο κι αν απλωνουν πεπλο σιωπης τα ΜΜΕ της διαπλοκης. ΓΙ αυτο μην τσιμπατε, ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΑΔΕΣ....».
Η φωτογραφία κ. υπουργέ της υγείας, αποδεικνύει πως αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία!


Δεν υπάρχουν σχόλια: