ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ανακοινώσεις για τις τοποθετήσεις Διευθυντών σχολικών μονάδων, με το "σταγονόμετρο"!



Καθαρές κουβέντες...
Ορισμένες Διευθύνσεις ανακοίνωσαν -και ορθώς έπραξαν-την πρόταση των διευρυμένων συμβουλίων επιλογής Διευθυντών σχολικών μονάδων, που αφορούν την τοποθέτηση Διευθυντών σε σχολικές μονάδες.
Η εισήγηση-πρόταση του κάθε συμβουλίου έχει αποσταλεί για έγκριση στην οικεία περιφερειακή διεύθυνση και αύριο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση τοποθέτησης των νέων Διευθυντών. 
Ήδη, έως τώρα, δώδεκα Διευθύνσεις Α/θμιας ανακοίνωσαν τις προτάσεις των συμβουλίων επιλογής, αλλά οι περισσότερες συνεχίζουν να "κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους". Γιατί άραγε; Καλό θα είναι να ανακοινώσουν σήμερα όλες οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας τις προτάσεις των συμβουλίων επιλογής. 
Το 2011, ως αιρετός του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, είχα ανακοινώσει εγκαίρως την εισήγηση-πρόταση του Συμβουλίου Επιλογής, θεωρώντας υποχρέωσή μου να ενημερώσω τους συναδέλφους για την πρόταση του συμβουλίου.
 Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

ΔΠΕ Ανατολικής Αττικής
ΔΠΕ Β΄ Αθήνας
ΔΠΕ Δ΄ Αθήνας
ΔΠΕ Πειραιά
ΔΠΕ Βοιωτίας

ΔΠΕ Αργολίδας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: