ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

7000 Τα οργανικά κενά στην πρωτοβάθμια!

Παληγιάννης Βασίλειος
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. 
Τηλ. 6974750409
Fax: 2103442287 
Σύμφωνα με τα καταχωρηθέντα στοιχεία στον τελικό πίνακα οργανικής σύνθεσης διδακτικού προσωπικού από τους Δ/ντές Εκπαίδευσης τα οργανικά κενά στην Π.Ε. ανέρχονται σε 6.699. Συγκεκριμένα στη γενική εκπαίδευση έχουμε 4.733 κενά και στην ειδική 1.966. Αναλυτικά:

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάθε χρόνο χρειαζόμαστε περίπου 14.000 αναπληρωτές στην Π.Ε. για την κάλυψη των οργανικών και λειτουργιών κενών η άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών για μόνιμους διορισμούς θα έπρεπε να αποτελέσει προτεραιότητα για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.
Επομένως πρέπει να εγκαταλείψει την ανέξοδη υποσχεσιολογία και να προχωρήσει στην προκήρυξη για μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση.
Η κυβέρνηση οφείλει να κατανοήσει πως η κάλυψη των κενών με προσλήψεις αναπληρωτών πρέπει να είναι μια προσωρινή λύση.
Η ομηρία για 5, 10 ακόμη και 17 χρόνια, χιλιάδων αναπληρωτών πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης. Φτάνει ο εμπαιγμός των αναπληρωτών, εδώ και τώρα μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση.
Πάντα στη διάθεσή σας
Παληγιάννης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: