ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο Μητσοτάκης απαντά στη Γεννηματά, με νέα και "φρέσκα" στελέχη


Ανανέωση χρειάζονται τα κόμματά μας και όχι "αναπαλαίωση"

Ο Χρήστος Ταραντίλης είναι η επιλογή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη θέση του νέου γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.
Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη στις θέσεις αναπληρωτών ορίστηκαν η Μαίη Ζαννή, η Βασιλική Λοϊζου, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Νίκος Ρωμανός και ο Νίκος Σωτηρόπουλος, ενώ ο μέχρι σήμερα γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Γιάννης Οικονόμου, αποχωρεί από τη θέση του προκειμένου να πολιτευτεί και αναλαμβάνει σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα καταναλωτή.
Ο Χρήστος Ταραντίλης είναι Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Λήψης Αποφάσεων στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) και Επικεφαλής της ερευνητικής μονάδας «Επιχειρησιακής Έρευνας και Συστημάτων Αποφάσεων» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας κατά τη διάρκεια της οποίας ενδεικτικά:
α) πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία καθώς και η ολοκλήρωση, με ιδιαίτερη επιτυχία, της πρώτης εξωτερικής αξιολόγησης του Τμήματος ΔΕΤ από επιτροπή διακεκριμένων Καθηγητών κορυφαίων Πανεπιστημίων της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ (πχ LSE, Imperial College London)
β) σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν νέες κατευθύνσεις και μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος, δίνοντας έμφαση στα αντικείμενα της Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας καθώς και της Επιχειρηματικής Αναλυτικής – Business Analytics
γ) ιδρύθηκε και λειτούργησε το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος και το μοναδικό στην Ελλάδα, στο αντικείμενο Επιχειρηματική Αναλυτική – Business Analytics
Ο κ.Ταραντίλης έχει συνολικά άνω των 150 επιστημονικών εργασιών σε διεθνή περιοδικά, βιβλία και διεθνή συνέδρια, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 60 ερευνητικών δημοσιεύσεων στα κορυφαία διεθνή περιοδικά στο χώρο της επιχειρησιακής έρευνας και της διοικητικής επιστήμης, των δικτύων logistics και των μεταφορών (64 δημοσιεύσεις ανήκουν σε περιοδικά με Impact Factor, δεκαπέντε δημοσιεύσεις ανήκουν στην κατηγορία 4 και εικοσιπέντε δημοσιεύσεις ανήκουν στην κατηγορία 3 σύμφωνα με το Association of Business Schools’ Academic Journal Guide 2015).
Η επίδοση του κ.Ταραντίλη στη διδασκαλία αντανακλάται στο μεγάλο αριθμό (πάνω από είκοσι) βραβεύσεων που έχει λάβει τα τελευταία δεκατρία συνεχόμενα χρόνια.
Επιπλέον, ο νέος γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ έχει διατελέσει σύμβουλος της ανώτατης διοίκησης οργανισμών και επιχειρήσεων. Έχει επίσης πολύχρονη εμπειρία ως εκπαιδευτής θεμάτων στρατηγικής λήψης αποφάσεων σε στελέχη διαφορετικών βαθμίδων και επιχειρηματικών κλάδων. Επιπλέον, αρθρογραφεί τακτικά στον κυριακάτικο τύπο. Είναι επίσης ένας από τους καθηγητές που διδάσκουν στην «Ακαδημία Στελεχών» της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: