ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ραντεβού για χτένισμα είχε ο Χιονάνθρωπος!

Μικροί και μεγάλοι, λατρεύουμε το χιόνι παρά τα προβλήματα που δημιουργεί στην καθημερινότητά μας...

Το χιόνι που έπεσε τις προηγούμενες μέρες και δεν έχει λιώσει, έγινε αιτία για όλα σχεδόν τα παιδιά να παίξουν στους δρόμους και τις αυλές των σπιτιών τους. 
Έτσι, λοιπόν, απέναντι από το σχολείο μας, τα παιδιά, τα ανίψια και ένα γειτονόπουλο της κομμώτριας Ρούλας Σκάκα-Αΐνη, χθες το απόγευμα 12 Ιανουαρίου, απολαμβάνοντας το χιόνι έφτιαξαν το δικό τους χιονάνθρωπο.

© www.rodospress.gr
Ο Μάριος, η Κατερίνα, ο Πασχάλης, η Ερμιόνη, η Μαρία, η Αθανασία, τα νιώθω και δικά μου παιδιά αφού φοιτούν στο σχολείο μου, αψηφώντας το  κρύο και τις φωνές της μητέρας-θείας τους, άρχισαν να φτιάχνουν το χιονάνθρωπο τους, μαζεύοντας με χέρια και φτυάρια όλο το χιόνι από την αυλή και το πεζοδρόμιο. 
Τα παιδιά μέσα σε λίγη ώρα έφτιαξαν έναν όμορφο-χοντρούλη "κυριούλη", ο οποίος χωρίς αντίρρηση προσφέρθηκε να φωτογραφηθεί μαζί μας.
Αθώα και ανέμελα ζούσαμε τα παιδικά μας χρόνια
Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια, τότε που τα χιόνια στην περιοχή μας ήταν συχνότερα και περισσότερα! Τότε, που όταν χιόνιζε, ήμασταν όλη τη μέρα μέσα στα χιόνια απτόητοι, σκληραγωγημένοι και γυρνώντας στα σπίτια μας μουσκεμένοι και ξεπαγιασμένοι, αντικρίζαμε τη μητέρα μας να κρατάει απειλητικά την παντόφλα, την οποία όμως άφηνε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, προκειμένου να μας ζεστάνει με μία ζεστή κουβέρτα...

Να ευχαριστήσω την κυρία Ρούλα, που "άφησε" για λίγα λεπτά ψαλίδι και χτένα για να φωτογραφίσει τις αφεντιές μας, κυρίως, όμως, ευχαριστώ τους μαθητές μου, που με πολλή χαρά δέχθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί μου.
Τους αποχαιρέτησα δίνοντας ραντεβού για τη Δευτέρα 16 του Γενάρη, ευελπιστώντας στην επαναλειτουργία του σχολείου, καιρού επιτρέποντος... βέβαια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: