ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ένα ΠΑΣΟΚ από τα "παλιά" με αρκετούς απόντες...

Λέτε να "τσιμπήσει" ο Λαός;

Όχι, στην παλινόρθωση της δεξιάς, το σύνθημα της κ. Γεννηματά! Η γνωστή αριστερή φρασεολογία με τη δεξιά πολιτική πρακτική... που εφάρμοσε με εξαιρετική επιτυχία ο αείμνηστος, Ανδρέας Παπανδρέου, εξαπατώντας επί σειρά ετών τους αφελείς Έλληνες! 

Ή πλειοψηφία των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το παρών στο κάλεσμα – συνάντηση της Φώφης Γεννηματά, γεμίζοντας την αίθουσα του ξενοδοχείου Κάραβελ, το οποίο έχει συνδεθεί με την ιστορία του Κινήματος.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε απευθυνόμενη στα περισσότερα από 200 στελέχη που έδωσαν το παρών: “Στο πρόσωπο σας τιμούμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός, που συνδέεται με στόχο την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης” είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι στόχος είναι “ένας πόλος δημοκρατικός απέναντι στη συντήρηση, ο οποίος λέει όχι στο ΣΥΡΙΖΑ όχι και στην παλινόρθωση της δεξιάς”.
Η κ. Γεννηματά έκανε ειδική αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου, επιτέθηκε στις κυβερνήσεις Καραμανλή, ενώ υπογράμμισε με νόημα ότι “το ΠΑΣΟΚ δεν έφερε την κρίση και το μνημόνιο, αλλά η κρίση έφερε τα μνημόνια”.
Λαλιώτης, Λιβάνης, Σκανδαλίδης, Γιώργος Παπανδρέου και Βάσω Παπανδρέου, έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών στη συνάντηση, ενώ δεν προσήλθαν Σημίτης, Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης και Φλωρίδης. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι τρεις τελευταίοι αναμένεται την Κυριακή να ανακοινώσουν την νέα τους πολιτική κίνηση, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η αυριανή τοποθέτηση στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, στον απόηχο της επιστροφής του Γ. Παπανδρέου.
Η κ. Γεννηματά έκοψε και την πίτα του Κινήματος, με το φλουρί να πέφτει στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: