ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Το Hotel Du Lac,στολίζει το δέντρο του για καλό σκοπό!


epirusgate.blogspot.gr
Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ακόμα πιο χαρούμενα και γιορτινά για το Hotel Du Lac!
Το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο των Ευχών στολίζεται στο χώρο της υποδοχής και πρόκειται να φωτιστεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου!
Άρρηκτα συνδεδεμένο με το πλούσιο παρελθόν της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και την αρχοντιά των αιώνων, το ξενοδοχείο DuLac αποτελεί τοπόσημο της περιοχής, παρέχοντας υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου.
Φέτος οι εορτασμοί των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι αφιερωμένοι στα παιδιά όλου του κόσμου, αλλά και στα παιδιά που είναι κοντά μας!
Ο Ντενισκιώτης, Θεόδωρος Νιτσιάκος, αυτοδημιούργητος και συνεπής επιχειρηματίας , ιδρυτής της μεγαλύτερης ιδιωτικής πτηνοτροφικής μονάδας στην Ελλάδα
Η οικογένεια Νιτσιάκου και του ξενοδοχείου μεγαλώνει, γεμίζοντας την αγκαλιά της με 55 νέα μέλη, τα παιδιά που φιλοξενεί το Ορφανοτροφείο Ντουραχάνη στα Ιωάννινα. Τα παιδιά πρόκειται να φωτίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 14:00 το μεσημέρι, σε μια παιδική γιορτή όπου είναι καλεσμένα και όσα παιδιά το επιθυμούν! Ο Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί, μοιράζοντας λιχουδιές και γλυκά!
Το HotelDuLac καλεί τους επισκέπτες του, όσους μένουν στο ξενοδοχείο, ή επισκέπτονται την πόλη, αλλά και τους φίλους Γιαννιώτες να έρθουν και να δουν από κοντά το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να στείλουν την δική τους ευχή για τα παιδιά όλου του κόσμου!
Βγάζοντας μια φωτογραφία μπροστά στο δέντρο, χρησιμοποιώντας το hashtag #dulacnoel, γράφοντας μια ευχή και ποστάροντας στο Instagram, το HotelDuLac θα δημιουργήσει με την τεχνική κολάζ, τη μεγαλύτερη Κάρτα με ευχές για παιδιά στην Ελλάδα!
Στον ίδιο χώρο του Lobby θα υπάρχουν δωροεπιταγές, όπου θα μπορούν να αγοράσουν οι επισκέπτες και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διπλασιασθούν από την πλευρά του ξενοδοχείου και θα αγοραστούν παιχνίδια και βιβλία από τοπικά καταστήματα για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Ντουραχάνη. Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα προσφέρει τα εορταστικά γεύματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα παιδιά. Τέλος, η οικογένεια Νιτσιάκου θα δωρίσει το σύνολο της ποσότητας κοτόπουλου που έχει ανάγκη το Ορφανοτροφείο για ολόκληρο το 2017 (1.500 κιλά).
Το Ορφανοτροφείο Ντουραχάνη λειτουργεί από τη Μονή της Παναγίας Δουραχάνης ή Ντουραχάνης που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Μιτσικέλι, απέναντι από την πόλη των Ιωαννίνων. Είναι αφιερωμένη στο Γενέσιο της Θεοτόκου. Το μοναστήρι από το 1974 είναι ξανά ενεργό και λειτουργεί σε αυτό οικοτροφείο-σχολείο. Η φήμη του μάλιστα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, λόγω της μεγάλης φιλανθρωπικής και κοινωνικής του δράσης, τόσο στην περιοχή των Ιωαννίνων, όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Το Ορφανοτροφείο φιλοξενεί σήμερα 55 παιδιά από 5 έως 21 ετών.
HOTELDULAC
Η εκπληκτική του θέα στη λίμνη Παμβώτιδα, το αρχιτεκτονικά εντυπωσιακό σύμπλεγμα κτιρίων, η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία και τους προσεγμένους καταπράσινους κήπους, δημιουργούν ένα χώρο – εμπειρία για τον επισκέπτη.
Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου, διατηρεί τον φιλοξενούμενο στο επίκεντρο, επιλέγοντας τόσο στους κοινόχρηστους χώρους, όσο και στα 170 δωμάτια και σουίτες, υψηλά standard άνεσης και ποιότητας. Οι χρωματισμοί είναι κατά κύριο λόγο απαλοί, προσφέροντας την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση, τα διακοσμητικά στοιχεία διακριτικά ενώ ο άψογος εξοπλισμός καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, ανάλογα και με τις ανάγκες των φιλοξενουμένων.

SPADULAC
Μία έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες καθώς το 700 τ.μ.Spadulac, αποτελεί έναν ατμοσφαιρικό χώρο ευεξίας και χαλάρωσης. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, είναι ικανές να φιλοξενήσουν υψηλού επιπέδου θεραπείες, ενώ διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με φυσικό φως, καμπίνες θεραπειών, χαμάμ, σάουνα και τζακούζι, προγράμματα babyswimming. Τα βραβευμένα καλλυντικά στο χώρο της θαλασσοθεραπείαςThalgo, προσδίδουν ανώτατο κύρος στο επίπεδο των υπηρεσιών, ενώ τα προϊόντα CharmeD’ Orient, της ομώνυμης Γαλλικής εταιρείας φυτικών και βιολογικών καλλυντικών για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των περιποιήσεων ομορφιάς.
Οι θεραπείες
Ανάμεσα στις θεραπείες που ξεχωρίζουν είναι το «DuLacOrientalMassage» που παρέχεται αποκλειστικά στο ξενοδοχείο και αποτελεί μία εξωτική τελετή απόλαυσης που ξεκινάει με αρωματικό μασάζ στα πόδια με ροδοπέταλα και συνεχίζει με παραδοσιακό μασάζ από το Μπαλί σε όλο το σώμα με ζεστά χαλαρωτικά λάδια και αιθέρια έλαια.
Παράλληλα η θεραπεία της CharmeD' Orient, «Η Τελετουργία του Μαροκινού Χαμάμ», αποτελεί ένα μοναδικό ταξίδι στην κουλτούρα της Ανατολής, βασισμένο στην τελετουργία της ομορφιάς και της ευεξίας στα βάθη των αιώνων. Η θεραπεία γίνεται με μαύρο σαπούνι από πάστα ελιάς, ακολουθεί βαθύ peeling με το παραδοσιακό γάντι Κάσσα μίας χρήσεως, ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα μασάζ με ζεστό Βούτυρο Καριτέ για βαθιά ενυδάτωση.
Μία ακόμη αποκλειστική θεραπεία σώματος της Thalgo, είναι η Polynesia, και είναι εμπνευσμένη από τις πολυνησιακές παραδόσεις. Περιλαμβάνει απολέπιση σώματος, μασάζ με ζεστά πουγκιά από λευκή άμμο και τεχνικές Lomi –Lomi και για το τέλος. Τα εξωτικά αρώματα βανίλιας και καρύδας από τα νησιά του Ειρηνικού θα σας χαλαρώσουν απόλυτα.

Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ DULAC

MIRTALI
Τα τοπικά προϊόντα, έχουν την τιμητική τους στο πρωινό του ξενοδοχείου. Γιαννιώτικες χειροποίητες πίτες, στραγγιστό γιαούρτι, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά, λαχταριστές ομελέτες αλλά και όλα τα κλασικά εδέσματα που μπορούν να συνθέσουν ένα πλήρες πρωινό. Το πρωινό προσφέρεται στο εστιατόριο Mirtali, με θέα στην πισίνα και τους κήπους του ξενοδοχείου.

DUSEL
Αποτελεί το a lacarte εστιατόριο του ξενοδοχείου, και όσοι το επισκεφτούν έχουν τη δυνατότητα, να κάνουν ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων με έμφαση στην ελληνική κουζίνα και με προϊόντα της Ηπείρου. Η λίστα των κρασιών αποτελείται από ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα και φυσικά και αυτού της Ηπείρου ειδικότερα. Με την υπογραφή του σεφ Γιώργου Ζουμπουρλή, δοκιμάστε πιάτα όπως παραδοσιακή πέστροφα με καβουρδισμένα αμύγδαλα, γαρίδες σοτέ με σάλτσα ούζου και μαραθόριζα, μανούρι Ηπειρώτικο με μαριναρισμένα σύκα.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ (PRIVATEDINING)
Εάν θέλετε να διοργανώσετε μία γιορτή, ένα επαγγελματικό ή ακόμη και ένα prive ρομαντικό δείπνο, επιλέξτε το Μοναστηριακό, ένα χώρο με μοναδική ατμόσφαιρα και διαχρονική γοητεία.

CAFÉ BISTROTLABUVETTE
Ένας καταπληκτικός allday χώρος για να απολαύσετε τον καφέ ή το κρασί σας, συνοδεύοντάς τα με εμπνευσμένα ελαφριά snacks νέων γευστικών προτάσεων, και πάντα με την εξαιρετική θέα της λίμνης Παμβώτιδας να συμπληρώνει το σκηνικό.

POOLBAR 44
Αποτελεί την πιο δροσερή πρόταση των Ιωαννίνων για μια απόδραση τους καλοκαιρινούς μήνες. Η εξωτερική πισίνα σας μεταφέρει σε κοσμικά νησιά ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με πληθώρα snacks, tapas και cocktails να βρίσκονται στο χορταστικό μενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: