ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Σαν σήμερα το 1944, οι Γερμανοί έφυγαν από την Αθήνα


Σαν σήμερα, πριν από 72 χρόνια, στις 12 Οκτωβρίου του 1944 έφτασε στο τέλος της η κατοχική περίοδος για την Αθήνα μετά 1.264 μέρες. Οι Γερμανοί υπέστειλαν την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη στις 9.15 το πρωί ενώ ταυτόχρονα μέλη του γερμανικού στρατού κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο του ΄Αγνωστου Στρατιώτη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή έπαρσης της σημαίας στην Ακρόπολη για τα 72 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα, που έγινε στις 12 Οκτωβρίου 1944.

Στην τελετή παρόντες ήταν ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νικόλαος Φίλης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο Δημάρχος Αθηναίων Γεώργιος Καμίνης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και πλήθος πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: