ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Κυρ. Μητσοτάκης: Η δημόσια Παιδεία πρέπει να στηριχθεί χωρίς αστερίσκους


Στον κοινό αγιασμό του 1ου Δημοτικού και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περάματος, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, παρέστη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα τη μεγάλη χαρά να επισκεφθώ σήμερα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος, καθώς και το Ειδικό Σχολείο.

Θέλω με την ευκαιρία της επίσκεψής μου, σήμερα, να ευχηθώ καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους δασκάλους, σε όλους τους καθηγητές. Να είναι αυτό ένα όμορφο, δημιουργικό ταξίδι γνώσης και εμπειριών.

Θέλω, επίσης, να συγχαρώ προσωπικά τους δασκάλους, τους καθηγητές, το διευθυντικό προσωπικό του δημόσιου σχολείου. Είναι αυτοί που κρατάνε το δημόσιο σχολείο όρθιο σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Η επένδυση στην Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση την οποία μπορούμε να κάνουμε στη χώρα μας. Η δημόσια Παιδεία πρέπει να στηριχθεί χωρίς αστερίσκους και χωρίς προκαταλήψεις.

Θέλω, επίσης, να κάνω μια ειδική μνεία στο Ειδικό Σχολείο. Το Ειδικό Σχολείο το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, από δασκάλους, οι οποίοι με αυτοθυσία και με πολύ μεγάλη δημιουργικότητα, στηρίζουν τα παιδιά τα οποία έχουν ειδικές δεξιότητες.

Το Ειδικό Σχολείο πρέπει κι αυτό με τη σειρά του να στηριχθεί και αποτελεί ένδειξη της ευαισθησίας κάθε κοινωνίας ο τρόπος με τον οποίο τελικά αντιμετωπίζει αυτά τα παιδιά.

Και πάλι, εύχομαι μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: