ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Έκλαψε ο τέως Βασιλιάς και πρώην Ολυμπονίκης

Δυστυχώς, είμαστε για κλάματα! Μόνο ο κ. Κατρούγκαλος, αισιοδοξεί και χαμογελά...

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ζάππειο Μέγαρο στη μεγάλη εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με στόχο τη βράβευση των αθλητών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Εμφανώς καταβεβλημένος, κρατώντας ένα μπαστούνι στο χέρι, αλλά και με έκδηλη τη συγκίνηση, ο τέως βασιλιάς παρέδωσε βραβείο στην αθλήτρια της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου. 

"Αυτό που δεν γνωρίζουν οι Έλληνες και καλό είναι να το μάθουν ότι οι αθλητές κάνουν μεγάλη προσπάθεια και ως εκ τούτου, τους ευχαριστώ κυρίως που μας έδωσαν ένα χαμόγελο αυτές τις δύσκολες μέρες και κύριε πρόεδρε ευχαριστώ για την ενίσχυση" είπε πασχίζοντας να κρατηθεί όρθιος και να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Το 1960 στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ρώμης, ο τότε πρίγκιπας της Ελλάδας, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στην κατηγορία "Ντράγκον" ως πηδαλιούχος του σκάφους "Νηρεύς" με πλήρωμα τους Οδυσσέα Εσκιτζόγλου και Γιώργο Ζαΐμη. Ήταν το πρώτο Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο της Ελλάδας από το 1912.

Δεν υπάρχουν σχόλια: