ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Τόπο στα νιάτα. Ζαχαράκη και Κυρανάκης, αναπληρωτές εκπρόσωποι τύπου της Νέας Δημοκρατίας


kathimerini.gr
Αλλαγές στο επικοινωνιακό κομμάτι πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας πράξη τις εξαγγελίες του για ανανέωση στις τάξεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη τοποθετούνται στη θέση- κλειδί του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου η Μαρία Ζαχαράκη 39 ετών και ο Κωνσταντίνος Κυαρανάκης 29 ετών.
Η σημερινή απόφαση του κ. Μητσοτάκη βάζει τέλος και στα σενάρια που κάποιοι εξ ύφαιναν για αλλαγές και στη θέση του βασικού πορτ παρολ του κόμματος. Εκπρόσωπος τύπου παραμένει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, παρά τα δημοσιεύματα από μερίδα του τύπου που τον ήθελαν να απομακρύνεται από την θέση αυτή.
Οι δυό νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι τύπου της ΝΔ είναι απόφοιτοι του ΕΚΠΑ , της Φιλοσοφικής η κ. Ζαχαράκη και της Νομικής ο κ. Κυρανάκης, ενώ έχουν εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: