ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Κουτσούμπας: «Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να τελειώσει τη βρώμικη δουλειά»


«Ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν αποφασίσει, απ' ότι όλα δείχνουν, να προχωρήσουν και να τελειώσουν τη βρώμικη δουλειά που έχουν ξεκινήσει, αυτό που τους απαιτεί το ίδιο το μεγάλο κεφάλαιο, η ΕΕ και οι άλλοι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί. Και βέβαια σε αυτό το ζήτημα τους σιγοντάρει πάρα πολύ καλά και η αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα αστικά κόμματα» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας  του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στην Λάρυμνα, όπου παρευρέθη στην προφεστιβαλική εκδήλωση του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.
«Το δίλημμα για το λαό μας και το κίνημά του είναι μόνο ένα σήμερα: Ή θα υποταχθεί ή θα περάσει στην αντεπίθεση. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο καθυστερούμε να περάσουμε σε αυτή την αντεπίθεση, τόσο θα δυναμώνουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, τόσο θα μετράμε νέες μεγάλες απώλειες στο εισόδημά μας, στις συντάξεις, στους μισθούς, στα κοινωνικά δικαιώματα, στα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματιών, θα πληρώνουμε νέους φόρους - ο ΕΝΦΙΑ ήδη έρχεται από τη Δευτέρα» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας και συμπλήρωσε:
«Αυτή είναι η λύση που προτείνει το ΚΚΕ: Αντεπίθεση εδώ και τώρα για να μπορέσει πραγματικά να ανακουφιστεί και να νικήσει ο ελληνικός λαός».
 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: