ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Βγήκαμε την Παρασκευή το απόγευμα και γυρίσαμε στα σπίτια μας το πρωί του Σαββάτου. Την υγειά μας να έχουμε!

κ. Στόκα, το καλοκαίρι σε εξωτερικούς χώρους θα ήταν ευχάριστο να ακούγονται και μερικά από τα αθάνατα κλασικά τραγούδια των σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Και τα ερμηνεύεται τόσο όμορφα με την αισθαντική και ζεστή φωνή σας!
Επί σκηνής για τρεις ώρες η παρέα του Μπάμπη Στόκα.
Την Παρασκευή 22 Ιουλίου ο Μπάμπης Στόκας, συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, εμφανίστηκε με την εξαιρετική παρέα του στο Club "DETAIL" στη γειτονική Νεάπολη Βοΐου.
Κώστας Παρίσης: Ένας σεμνός, χαμηλών τόνων καλλιτέχνης, φίλος των εκπαιδευτικών και υποστηρικτής του εκπαιδευτικού μας έργου.
Μαζί του συμμετείχε ο Κώστας Παρίσης. Ο τέως κιθαρίστας του μουσικού συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα, πάντα εκφραστικός και λυρικός. Εδώ και 20 χρόνια παρέα με την κιθάρα του, τη χαρακτηριστική φωνή του και την ποιότητά του, κρατά συντροφιά σε πολυάριθμους μουσικόφιλους όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Εκπληκτικοί εκτελεστές οι μουσικοί που συνόδευαν τους δύο καλλιτέχνες. Ο Γιώργος Παχής στο μπουζούκι, ο Δημήτρης Μπέλλος στα πλήκτρα, ο Χάρης Χαραλάμπους στο μπάσο, ο Αλέξης Σταυρόπουλος στα τύμπανα και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Δημήτρης Καρασούλος. Όλοι τους σπουδαίοι!
Εκεί, λοιπόν, όπως θα έχετε καταλάβει βρέθηκε και η αφεντιά μου. Τρεις ωραιότατες κυρίες, είπαν να με "βγάλουν έξω" για διασκέδαση, δίνοντας την ευκαιρία να αποτοξινωθώ από τις αρνητικές σκέψεις μου, ξεχνώντας έστω και για λίγες ώρες, τον αυξημένο φόρο εισοδήματος, το "φουσκωμένο" ΕΝΦΙΑ και την καθημερινή "τοξική" τηλεοπτική παρουσία των Κατρούγκαλου, Λεβέντη και των άλλων παιδιών των "παράνομων"  καναλιών!
Ευχαριστώ κυρίες μου για την παρέα σας. Κορίτσια, να "σκάσουν" οι δανειστές μας! Εδώ, είναι Βαλκάνια!
Ξεκινήσαμε από τη γενέτειρά μας στις 11:30μ.μ. με προορισμό τη γειτονική Νεάπολη. Στις 12:00 ήμασταν στο κέντρο της Νεάπολης όπου δοκιμάσαμε τα σουβλάκια της και στις μία παρά δέκα περνούσαμε την είσοδο του  Club "DETAIL", ένας θερινός χώρος λίγο έξω από τη Νεάπολη στο δρόμο προς το ιστορικό Τσοτύλι.
Η βραδιά ζεστή, μοναδική, με το υπέροχο φεγγάρι του Ιουλίου να μας κρατά συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Εκεί συναντήσαμε τυχαία! τον μετρ του ήχου και του φωτός, συνδημότη και συμπολίτη μας, Νίκο Κυδωνάκη.

Η τυχαία(!) συνάντηση με τον αγαπητό Νικόλαο, ήταν καθοριστική και ευεργετική, αφού είχε μεριμνήσει για κράτηση θέσεων, έχοντας έτσι δίπλα του και τη σύζυγό του!
Το πρόγραμμα άρχισε στις μία ακριβώς και τελείωσε χωρίς διάλειμμα μετά από τρεις ώρες. Ο Μπάμπης Στόκας, ερμήνευσε τραγούδια της προσωπικής του πορείας αλλά και των ομοτέχνων του τραγουδοποιών. 
Επιστρέψαμε στη βάση μας στις πέντε τα ξημερώματα, αφήνοντας με ασφάλεια τις αδελφές Χαρισίου στα σπίτια τους και στις οικογένειές τους.


Να σας χαίρονται τα παιδιά σας. Ε, και οι σύζυγοί σας...
Να είμαστε καλά, καλή καλοκαιρινή συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: