ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η άποψη του Δημάρχου Καλαμάτας για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

aftodioikisi.gr
«Εκτός γραμμής» κρίθηκε από τους ομοϊδεάτες του δήμαρχος μεγάλης ελληνικής πόλης, ο οποίος, παρά την άποψη που στηρίζει η ΝΔ και λέει ότι η κυβέρνηση καταρρέει και θα αναγκαστεί να κάνει σύντομα εκλογές, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται σε σταθερές βάσεις και ότι θα τραβήξει με το μέρος της ολόκληρη σχεδόν την κεντροαριστερά.
Πρόκειται για τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος, μιλώντας στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας με κύριο εισηγητή τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Κωστή Χατζηδάκη, πριν από μερικές ημέρες, είπε ότι πιστεύει ότι ζούμε μέρες του 1981, με κυριαρχία του Αλέξη Τσίπρα στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Επίσης, παρατήρησε την αμέριστη συμπαράσταση που παρέχουν οι ξένοι στον σημερινό Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς, είπε, αυτός προθύμως εκτελεί όλες τις εντολές τους, ενώ αναφέρθηκε και ως παράδειγμα στις πρόσφατες δηλώσεις Σόιμπλε.
«Εγώ αγαπητοί ομοϊδεάτες αισθάνομαι ότι ζω μέρες του 1981», ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμάτας και συνέχισε τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση στηρίζεται σε σταθερές βάσεις, ό,τι και να λέγεται» και πως με ταχύτητα συγκλίνει με το κέντρο, γίνεται ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που θα τραβήξει προς το μέρος του ολόκληρη σχεδόν την κεντροαριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: