ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ή είσαι μάγκας ή δεν είσαι

Γιαλαντζί Αντάρτης, που ψηφίζει μνημόνια! 

Με αντάρτικο τραγούδι απαντά ο Πολάκης στις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις για δικαστές
Με το τραγούδι «Οι αστοί τρομάξανε» του Πάνου Τζαβέλα απαντά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τους δικαστές.
Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης σχολιάζει ότι «αφιερώνει» το τραγούδι σε «όσους έπαθαν πανικό, για την "προσβολή" των όσιων και ιερών συντεταγμένων του βαθέος κράτους».
Ο καθηγητής εγκληματολογίας έχει τη δική του θέση και άποψη.


Ο εγκληματολόγος και  πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης, χαρακτήρισε ως «τζάμπα μαγκιές» τις δηλώσεις του κ. Πολάκη για τη Δικαιοσύνη, με στόχο τη δημιουργία κλίματος.
«Η Δικαιοσύνη δεν είναι εργαλείο για σκάνδαλα ούτε για τη διαμόρφωση πολιτικού κλίματος», σχολίασε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο Mega. Η Δικαιοσύνη επηρεαζόταν εδώ και χρόνια, σημείωσε ο κ. Πανούσης, όμως «άλλο επηρεάζομαι και άλλο βάζω σε πλαίσιο αντιθεσμικής λειτουργίας. Ούτε με καταγγελτικό λόγο πρέπει να γίνεται αυτό, ούτε με παιχνίδια πίεσης δικαστών», πρόσθεσε.
«Είναι ένα είδος μαγκιάς που δεν φτάνει στο όριό της», τόνισε, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ. Πολάκη. «Αν το πιστεύεις, προχώρα το μέχρι το τέρμα. 'Η είσαι μάγκας, ή δεν είσαι. Αυτές οι μαγκιές για να δημιουργήσεις ένα κλίμα βλάπτουν τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Αν ο πολίτης δεν πιστέψει στη δικαιοσύνη σε αυτή την κρίση σε τι θα πιστέψει; Στην αυτοδικία;», συνέχισε ο κ. Πανούσης.
«Μετατρέπεται σε τζάμπα μαγκιά. Δεν είναι ο πρώτος, πολλοί κάνουν δηλώσεις και μετά τις μαζεύουν», παρατήρησε ο καθηγητής Εγκληματολογίας και σχολίασε ότι «η κυβέρνηση έδειξε από την πρώτη στιγμή έχει εχθρό το 65% του λαού. Κανάλια, πανεπιστήμια, διανοούμενος. Είναι κακή αντίληψη. Είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, όχι αυτών που την ψήφισαν».
«Αν το πιστεύεις, προχώρα σε κάθαρση», πρόσθεσε επανερχόμενος στα όσα είπε ο κ. Πολάκης. «Εγώ δεν βλέπω κάθαρση. Δημιουργείται μία καινούρια ελίτ που δεν την περιμένεις από την αριστερά. Καταγγέλλεις έναν εκδότη με 1.000 αμαρτίες και καλύπτεις άλλον με 2.000 αμαρτίες. Αυτό δεν είναι ηθικό πλεονέκτημα», πρόσθεσε.

Ο Χρυσόγονος "άδειασε" τον Πολάκη 
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Μέγκα Σαββατοκύριακο» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος χαρακτήρισε επιπόλαιες και άστοχες τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη. Σε ερώτηση για το αν πρέπει να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Χρυσόγονος είπε πως την πολιτική ευθύνη για λάθη και παραλείψεις στην κυβέρνηση την έχει ο Πρωθυπουργός. Στην ίδια εκπομπή η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη ανέφερε πως ο Πολάκης είναι ο «λαγός» της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: