ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Σταύρος Ξαρχάκος: Ο Τσίπρας είναι η Κίρκη της πολιτικής


Για την απαξίωση του πολιτικού λόγου στην εποχή μας μίλησε ο Σταύρος Ξαρχάκος. 
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «Κίρκη» που μεταμόρφωσε το Κοινοβούλιο και τον κόσμο, «όπως ακριβώς μεταμόρφωνε η Κίρκη τους ανθρώπους».
«Μιλάμε μόνο για τον ΕΝΦΙΑ, για το ένα, για το άλλο, τι γίνεται εδώ παιδιά, τι κάνουμε; Με ένα Πρωθυπουργό που δεν είναι Πρωθυπουργός, είναι η Κίρκη κι έχει κάνει ένα Κοινοβούλιο μεταλλαγμένο κι έχει μεταμορφώσει έναν κόσμο όπως ακριβώς μεταμόρφωνε η Κίρκη τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.
Για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη σήμερα «υπερισχύουν οι αριθμοί». «Μας έχουν πάρει από κάτω ο εξωτερικός μας χρόνος και χώρος. Μιλάμε για τον άνθρωπο αριθμό και όχι για τον άνθρωπο ύπαρξη, πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα» είπε ο κ. Ξαρχάκος στη συνέντευξή του στα «Νέα» τονίζοντας πως «οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους».
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: