ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, η "καρδιά" του στίβου χτυπούσε στο Άργος Ορεστικό!

Να σε χαίρονται οι γονείς σου! Τιμή και χαρά μου που σε γνώρισα!

Η Ραμόνα Παπαϊωάννου, ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και της εύχομαι  να είναι υγιής  για να πετύχει με το παραπάνω τους υψηλούς στόχους της! Η 26χρονη πρωταθλήτρια της Κύπρου εκτός από ταλαντούχα αθλήτρια και όμορφη, είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος!  Το αποδεικνύει, εξάλλου, το αληθινό χαμόγελό της! 
Χαμογελαστούς ανθρώπους μην τους φοβάσαι.. Είναι "έξω" καρδιά!
Κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες διεξήχθησαν χθες οι αγώνες στίβου στο 11ο Γκραν Πρι Άργους Ορεστικού. 
Αθλητές και προπονητές, δήλωσαν για μία ακόμη φορά ικανοποιημένοι τόσο από τη διοργάνωση όσο και από την ειδυλλιακή θέση του γηπέδου.
Οι αθλητές/τριες  προσπάθησαν να πετύχουν επιδόσεις, που θα τους εξασφάλιζαν αφενός τη νίκη και αφετέρου τη συμμετοχή τους τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ όσο και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Πιστοί φίλοι του κλασικού αθλητισμού, χειροκροτήσαμε τις προσπάθειες όλων των αθλητών/τριών που συμμετείχαν και τους ευχαριστούμε για το όμορφο θέαμα που μας πρόσφεραν.
Προσωπικά ξεχώρισα για τις επιδόσεις τους:
  • Στο άλμα επί κοντώ τον Κύπριο Νίκανδρο Στυλιανού με 5,30 μ., ο οποίος κόντεψε να περάσει τα 5,55 μ. 
  • Στα 400 μ. γυναικών  την Ειρήνη Βασιλείου που πρώτευσε με 52.86, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ και πλησιάζοντας το 52,70, που είναι το όριο για το Άμστερνταμ καθώς και την αδελφή της Άννα, που τερμάτισε δεύτερη  με 53.15, βελτιώνοντας επίσης το ατομικό της ρεκόρ.   
  • Την Ολυμπία Πετσούδη στα 100 μέτρα μετ' εμποδίων, η οποία τερμάτισε πρώτη με χρόνο 13.44 και την ευχαριστούμε για τα καλά και θερμά λόγια, που εξέφρασε για την περιοχή μας και την  διοργάνωση των αγώνων.
  • Στο μήκος τη Νεκταρία Παναγή, νικήτρια  με 6,59 μ. 
  • Στους άνδρες στο ίδιο αγώνισμα το νικητή Μιχάλη Μερτζανίδη με 7,86 και τον δεύτερο, νεαρό συντοπίτη μας από τα Γρεβενά, Μίλτο Τεντόγλου με άλμα 7,64.
  • Τoν Κώστα Νάκο, ο οποίος βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ στα 400 μέτρα μετ' εμποδίων με χρόνο 52.10.
  • Στα 200 μέτρα γυναικών την πρωταθλήτρια Κύπρου Ελένη Αρτυματά, που τερμάτισε με άνεση και διαφορά με χρόνο 23.28, η οποία να σημειωθεί ότι έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες.
  • Στο ίδιο αγώνισμα στους άνδρες το νικητή Γιάννη Νυφαντόπουλο με 10.58. 
  • Για την καλή του εμφάνιση το γιο του συναδέλφου Σταύρου Βοσκόπουλου, νεαρό Ιωάννη από τη γειτονική Φλώρινα.
  • Τέλος, στα 100 μέτρα γυναικών, τις δύο Κύπριες αθλήτριες, την πρώτη νικήτρια Ραμόνα Παπαϊωάννου με 11.36 και τη δεύτερη Ολίβια Φωτοπούλου με 11.52 καθώς και την τρίτη νικήτρια των 100 μέτρων με εμπόδια Ολυμπία Πετσούδη.
Στο Γκραν Πρι είχαμε και αγωνίσματα εφήβων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων και παγκορασίδων, στα οποία συμμετείχαν έφηβοι και παιδιά από πολλά σωματεία γειτονικών νομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: