ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

11ο Grand Prix: Μία ακόμη κορυφαία αθλητική εκδήλωση στο νομό μας

Η παρουσία μας και το χειροκρότημά μας, είναι η δύναμη των αθλητών. Να είμαστε όλοι εκεί!


Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους Ορεστικού, θα πραγματοποιηθεί το 11ο Grand Prix στίβου. Μία διοργάνωση θεσμός για τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, την οποία στηρίζει Ο Δήμος Άργους Ορεστικού και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.
Πάνω ο σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, Αθανάσιος Ράπτης και κάτω ο νεοκλεγείς πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας Δημήτριος Σαρρής, δηλώνουν πως όλα είναι έτοιμα.
Ο ΣΕΓΑΣ έχει εντάξει Grand Prix Άργους Ορεστικού στους αγώνες  για την επίτευξη ορίων ή κριτήριο συμμετοχής στις μεγάλες διοργανώσεις ή συγκρότησης των εθνικών ομάδων.
Για το λόγο αυτό στους αγώνες θα πάρουν μέρος πολλοί Έλληνες πρωταθλητές με στόχο να πιάσουν το όριο για τους Ολυμπιακούς του Ρίο.
Δύο μέρες τώρα, δεν "χορταίνω" να τους βλέπω!
Ο Λημνιός και μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, πρωταθλητής του άλματος εις μήκος Μιχάλης Μερτζανίδης, με ατομικό ρεκόρ 8μ και 5 εκ. (επίδοση που πέτυχε στο στάδιό μας το 2010),  θα προσπαθήσει αύριο με τη στήριξη του κόσμου να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες
Επίσης, θα συμμετάσχουν και συνέλληνες αθλητές από την Κύπρο, οι οποίοι εδώ και δύο μέρες προπονούνται στο αθλητικό κέντρο της κωμοπόλεώς μας, δηλώνοντας πως είναι ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία μας. 

Η  Ελληνίδα σπρίντερ Ραμόνα Παπαϊωάννου, υπό το βλέμμα του Χανιώτη προπονητή της  Αντώνιου Γιαννουλάκη, με χρόνο 11:37΄΄ στα 100 μέτρα και 23:19΄΄ στα 200 μέτρα, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με τα χρώματα της Κύπρου.
Η Ραμόνα, είναι κόρη του Παύλου Παπαϊωάννου, ο οποίος υπήρξε έως το 1993 ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Εδώ, με τη βοήθεια του προπονητή της εκτελεί κάποια άσκηση.
Προπονητής των Κυπρίων αθλητών είναι ο Κρητικός, Αντώνιος  Γιαννουλάκης, ο οποίος πολύ ευγενικά μας έδωσε πληροφορίες για τους αθλητές του
Λίγα λεπτά χαλάρωσης για την Κύπρια αθλήτρια των 200 μέτρων Ελένη Αρτυματά. Είναι το χρυσό κορίτσι του κυπριακού στίβου και με φετινό χρόνο 22:61΄΄ στα 200 θα είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς του Ρίο
Από μικρός θαύμαζα και σεβόμουν τους αθλητές του στίβου
«Νούς υγιής εν σώματι υγιεί»
Ο στίβος γυμνάζει σώμα και πνεύμα. Φτιάχνει παιδιά περήφανα που ξέρουν να μάχονται στη ζωή.
Είναι μοναχικός, αέναος και επώδυνος, ο αγώνας του αθλητή του στίβου. Είναι αθλητισμός! Δεν είναι παιχνίδι, αφού δεν έχεις παρέα... Ψυχολογική στήριξη και συμπαράσταση έχεις μόνο  από τον προπονητή σου και σίγουρα από τους γονείς σου...  αλλά μέχρι εκεί. Μόνος σου φτιάχνεις το μέλλον σου ! 
 Με σκληρή δουλειά, στερήσεις και πειθαρχία!
Να, γιατί αξίζουν το θαυμασμό και το σεβασμό μας!
Αφιερωμένο σε όλους τους αθλητές του κλασικού αθλητισμού
Με εξαιρετική τιμή
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: