ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο «Στρατηγός Άνεμος», στηρίζει το νομοσχέδιο Παππά!

κ. Παππά, από τους πολλούς και διάσπαρτουςπεριφερειακούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς θα έπρεπε να ξεκινήσετε την εξυγίανση...

Ο Βύρων Πολύδωρας, βουλευτής για 34 ολόκληρα χρόνια ξεχώριζε πάντοτε για τις ευφυέστατες "ατάκες" του. Η περίφημη φράση του περί «στρατηγού ανέμου», τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007, έμεινε  στην ιστορία.
Διετέλεσε υπουργός και υφυπουργός σε πολλές κυβερνήσεις ανεχόμενος βέβαια, τους «νταβατζήδες» και την ασυδοσία τους που σήμερα επικαλείται, στηρίζοντας τώρα την κυβερνητική πολιτική επί του θέματος.
κ. Πολύδωρα, από το 1989 κοσμείτε αδιαλείπτως τα "παράνομα" τηλεοπτικά σαλόνια. Αργήσατε να το καταλάβετε!


Με το «νομοσχέδιο Παππά», τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των «νταβατζήδων», όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής, τόνισε σε δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
«Είναι ωραίο να καταγγέλλεται ανέξοδα η "διαπλοκή" καναλαρχών-τραπεζιτών και συστημικών κομμάτων, καθώς και προστατευομένων προσώπων, που "κοσμούν" κατ' επάγγελμα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σαλόνια. Νόμιζαν, αρχηγοί και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, ότι μπορούν να τα πράττουν δημοκοπούντες και αβλαβώς. Αλλά έρχεται η ώρα της αλήθειας. Αυτή είναι τώρα», συμπλήρωσε ο κ. Πολύδωρας ο οποίος έχει διατελέσει, επίσης, κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος υφυπουργός Προεδρίας-Τύπου.
«Όσοι και όποιοι προβάλλουν ωρυόμενοι, με δουλόφρονα φανατισμό μάλιστα, διάφορα «προσχήματα» δικονομικού τύπου για αναρμοδιότητα της Βουλής και άλλα κούφια παρόμοια, που αποσκοπούν στη διαιώνιση του καθεστώτος των βαρόνων της «διαπλοκής», απλά, όχι μόνον αποκαλύπτονται αλλά και εκτίθενται αυτοεξευτελιζόμενοι», τόνισε ο κ. Πολύδωρας .
Καλεσμένος της ΕΡΤ ο κ. Πολύδωρας

«Για όσους με ήξεραν ή με ξέρουν, δεν ήταν απρόσμενη η δήλωση» είπε σήμερα το πρωί, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στην ΕΡΤ για τη θέση του όσον αφορά στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο κ. Πολύδωρας επικαλέστηκε μάλιστα, το άρθρο 15, παράγραφος 2 του Συντάγματος.
«… Έβλεπα την κηδεμονία και την τρομοκρατία που κάνουν αυτοί (σημ. στα ιδιωτικά κανάλια)… κρατάω σημειώσεις και βλέπω τι ρόλο παίζουν… Το ίδιο έκανε και ο Καραμανλής…» είπε.
Και συνέχισε: «Ήμουν δέκα χρόνια στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και παλεύαμε, εγώ τίμια, οι άλλοι υπεκρίνετο εκεί πέρα, ότι πρέπει να βάλουμε μία τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Και κάτι σταματούσε την κίνηση να βάλουμε μία τάξη…»
Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο «τί;» ο κ. Πολύδωρας απάντησε: «Όταν ήταν βολεμένοι και εκχωρημένοι στους νταβατζήδες και άρχοντες της ραδιοτηλεόρασης. Το Σύνταγμα λέει η Ραδιοφωνία και η Τηλεόραση τελούν υπό τον άμεσο έλεγχο του κράτους, άρθρο 15, παρ. 2… Και έρχεται τώρα η αξιωματική αντιπολίτευση, το πρώην κόμμα μου και δεν συναινεί να φτιάξουν και να ανανεώσουν και να τεθεί σε λειτουργία το ΕΣΡ… Κι αυτό είναι ένα μπλοκάρισμα στη διαδικασία… Διαγωνισμός θα είναι. Να φροντίσουν τα κόμματα να παρακολουθήσουν την εγκυρότητα και τη νομιμότητα και τη συνταγματική ευταξία αυτού του Διαγωνισμού…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: