ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών αντιδρά στις πιστωτικές κάρτες!

Κ. υπουργέ, οικονομικών, δεν αρκεί η χρησιμοποίηση της πιστωτικής κάρτας, αλλά επιβάλλεται να ελεχθεί και το πόθεν έσχες όλων μας. Πολλοί έχουμε πλουτίσει φοροδιαφεύγοντες και φοροκλέπτοντες! 
Μία "αριστερή" κυβέρνηση οφείλει να το τολμήσει... 

επιλογή φωτο: Λεωνίδας Οικονομίδης

Με έωλα επιχειρήματα που προκαλούν τον γέλωτα και τη θυμηδία ολόκληρης της ανθρωπότητας, οι γιατροί για μία ακόμη φορά με τις αντιδράσεις τους προσπαθούν να αποφύγουν την "τσιμπίδα" της εφορίας. 
Ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών με ανακοίνωσή του εκφράζει την αντίθεσή του στο μέτρο που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση και την καλεί να το επανεξετάσει. Με απλά λόγια οι γιατροί της Αθήνας δεν θέλουν να πληρώνεται η επίσκεψη του ασθενή τους με πιστωτική κάρτα, όπως ορίζει το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας, στα πλαίσια της προσπάθειας πάταξης της φοροδιαφυγής.
Η διοίκηση του ιατρικού συλλόγου εκτιμά ότι-άκουσον άκουσον-με τη θέσπιση του συγκεκριμένου μέτρου ο ιδιώτης γιατρός θα υποστεί περαιτέρω επιβάρυνση, αφού θα πρέπει να πληρώσει την προμήθεια του 2% στις τράπεζες, καθώς και το κόστος αγοράς του απαραίτητου μηχανήματος! 
Μάλιστα, απειλούν ότι το κόστος αυτό θα το μετακυλήσουν στον ασθενή!! 
Απορώ και εξίσταμαι με την επιχειρηματολογία τους, αλλά και αναρωτιέμαι, οι ίδιοι στις εμπορικές συναλλαγές τους δεν χρησιμοποιούν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες; 
Ακόμη και στο "τελευταίο μικρομάγαζο" πληρώνουμε με πιστωτική κάρτα, γιατί να εξαιρεθούν τα ιατρεία;
Κύριοι, επιτέλους, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Σταματήστε να αδικείται τους εαυτούς σας, γιατί αποτελείται την επιστημονική "αφρόκρεμα" της κοινωνίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: