ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Η κατάργηση θεμελιωμένων δικαιωμάτων συνταξιοδότησης είναι γεγονός!

Θα συνταξιοδοτούμαστε κρατώντας μπαστουνάκι!

Παγκόσμια πρωτοτυπία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι πάντες θίγονται, αφού καταργούνται για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, τα "λεγόμενα" θεμελιωμένα δικαιώματα!!

Πέντε έως και 17 χρόνια αργότερα θα συνταξιοδοτούνται όσοι δημόσιοι υπάλληλοι είχαν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης έως τις 31/12/12, αλλά, δεν είχαν συμπληρώσει την απαιτούμενη, ανά περίπτωση, ηλικία έως τις 18 Αυγούστου του 2015 (ημερομηνία "ορόσημο" για το "μπλόκο" στις πρόωρες, πριν από τα 62 και τα 67, τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για το δημόσιο τομέα).

Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση Κατρούγκαλου -Χουλιαράκη, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως παραμονές της επετείου του ΟΧΙ, όσοι δεν συμπληρώνουν έως τις 31/12/2021 τα 35 ή 37 έτη, θα πρέπει να παραμείνουν στην εργασία για 40 έτη!!! 

 Το ΦΕΚ με τους ΠΙΝΑΚΕΣ με τα αυξανόμενα νέα όρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: