ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Την Τρίτη, τελευταία μέρα της ετήσιας εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν



Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ανακοίνωσε από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι οι σχολικές μονάδες του Δήμου, την Τρίτη 29 του μήνα και τελευταία μέρα της ετήσιας εμποροπανήγυρης, δεν θα λειτουργήσουν. 
Αύριο, Δευτέρα,  θα ανακοινώσει γραπτώς και επισήμως την απόφασή του, η οποία θα πρέπει να επισημάνουμε, έχει την καθολική  αποδοχή τόσο των γονέων όσο και του κόσμου γενικότερα.
Επίσης, αύριο Δευτέρα, ο Δήμος Άργους Ορεστικού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,  θα διανείμει δωρεάν εισιτήρια για το Λούνα Παρκ, σε όλους τους μαθητές των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν για την ψυχαγωγία τους την τελευταία μέρα του πανηγυριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: