ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Αλλάξε και πάλι η ταυτότητα του Υπουργείου Παιδείας!

Πάλι αλλάζουμε τις σφραγίδες, εκτός αν "κάνει" κάποια από τις παλαιές!


Για πέμπτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια, αλλάζει ο λογότυπος του υπουργείου μας!





Από το 2007, ο τίτλος του υπουργείου και ο λογότυπος άλλαξαν τέσσερις φορές!!
Αυτό σημαίνει ότι όλες οι κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες του υπουργείου αναγκάζονται να αλλάζουν τις υπηρεσιακές σφραγίδες με τη νέα κάθε φορά ονομασία!!! 
Οι  καινοτόμες και "φοβερές" αλλαγές στην ονομασία του υπουργείου άρχισαν από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη (Όλα είναι θέμα Παιδείας), συνεχίστηκαν από την Άννα Διαμαντοπούλου (Διά βίου Μάθησης), στη συνέχεια "βαφτίστηκε" σε υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού.  Μετά από ένα χρόνο, το επανέφεραν  σε "Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων".
Πριν από λίγο η νέα κυβέρνηση αποφάσισε τη μετονομασία του, σε Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, που αυτόματα σημαίνει κατασκευή νέων σφραγίδων με τη νέα ονομασία του υπουργείου Παιδείας.
Έχουμε, λοιπόν, το υπουργείο Παιδείας, ή «Υπουργείο χάριν παιδιάς» που το είχε βαφτίσει ο Γ. Καλαϊτζής, το οποίο και παίζει, με τα νεύρα εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών, αλλά και παιδεύει.
Εύχομαι στη νέα αριστερή κυβέρνηση να "βάλει" χέρι στους  έχοντες και κατέχοντες και να ανακουφίσει τους μικρομεσαίους... 
Ο νέος υπουργός παιδείας, να δώσει άμεσα εντολή για την επιστροφή των portfoliοs της αξιολόγησης, σε όσους διευθυντές έσπευσαν να τα καταθέσουν.

ΥΓ. Θα προτιμούσα στο υπουργείο μας, την παρουσία του δασκάλου Γιάννη Αμανατίδη, βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης και πρώτο σε σταυρούς. Κρίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: