ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Πανελλήνια Ένωση Διευθυντών Εκπαίδευσης

Με επιστολική και ηλεκτρονική ψήφο οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Από το σπίτι μας πλέον θα ψηφίζουμε! Ούτε μετακινήσεις, ούτε συνελεύσεις, χωρίς αντιπαραθέσεις και επιχειρηματολογία, χωρίς φωνές και εντάσεις... 
Εκλογές του ΚΑΝΑΠΕ!

Τα 5 θέματα που απασχολούν την Πανελλήνια Ένωση Διευθυντών Εκπαίδευσης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Στην πρώτη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Εκπαίδευσης, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ αναδείχθηκαν ως θέματα αιχμής τα εξής:
α) Δικαστική διεκδίκηση κατάταξης των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης στο βαθμό Α΄
β) Τροποποίηση διατάξεων του Πειθαρχικού δικαίου και ουσιαστική υπηρεσιακή και Νομική υποστήριξη των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.
γ) Σύσταση οργανογράμματος και στελέχωση των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης. Οριστική αντιμετώπιση των λειτουργικών εξόδων μεμεταφορά των σχετικών κονδυλίων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
δ) Θεσμική εκπροσώπηση της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Εκπαίδευσης σε υπηρεσιακά, γνωμοδοτικά και συμβουλευτικά όργανα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και
ε) Τα κενά και ασαφή σημεία του Προεδρικού Διατάγματος (152/2013) της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών καθώς και οι βεβιασμένες αποφάσεις εφαρμογής του -ως έχει- υπονομεύουν, για άλλη μια φορά, την αξιοπιστία του εγχειρήματος. Οι αιφνιδιασμοί, σε καμιά περίπτωση, δε συνιστούν ειλικρινές πλαίσιο διαλόγου.

Τελευταίο θέμα των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης ήταν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η συμμετοχή στην ψηφοφορία ήταν σχεδόν καθολική. Αυτό οφείλεται στο ότι, εκτός της επιστολικής ψήφου, χρησιμοποιήθηκε και η ηλεκτρονική ψηφοφορία με το πρόγραμμα Ζευς (με το οποίο διεξήχθησαν και οι εκλογές των πρυτανικών αρχών των ΑΕΙ). Έτσι δόθηκε η δυνατότητα να ψηφίσουν όλα τα μέλη της Ένωσης, όπου και αν βρίσκονταν την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, εκλέχτηκαν με αλφαβητική σειρά οι πιο κάτω:
1 Αργυρίου Αργύριος ΔΔΕ Δυτικής Αττικής
2 Βεντήρης Πάρις ΔΠΕ Β΄Αθήνας
3 Διαμαντόπουλος Διονύσιος ΔΠΕ Ημαθίας
4 Κούγκας Κωνσταντίνος ΔΔΕ Πέλλας
5 Ξυθάλη Βασιλική ΔΠΕ Ανατολικής Αττικής
6 Ραμπίδης Κωνσταντίνος ΔΠΕ Κιλκίς
7 Ταπανίδης Θεόδουλος ΔΔΕ Χαλκιδικής
Τακτικά μέλη Αναπληρωματικά μέλη
1 Πιερρή Ευγενία ΔΔΕ Αχαΐας
2 Τζανής Ευάγγελος ΔΔΕ Θεσπρωτίας
3 Φαλούκας Αθανάσιος ΔΔΕ Β΄Αθήνας
Ελεγκτική Επιτροπή 
1 Μητσιάδη Ευθυμία ΔΠΕ Καρδίτσας
2 Οικονόμου Χριστόφορος ΔΠΕ Πειραιά
3 Τσαπρούνης Αθανάσιος ΔΠΕ Ευρυτανίας

1 σχόλιο:

ΔΕΛΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ο Βεντήρης ο Πάρις , ο οποίος φαίνεται ως εκλεγμένος της ένωσης αυτών.... ήταν ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΡΙΦΕΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ από την οποία αποφοιτήσαμε. Ένα τρωκτικό που "μεγαλούργησε" μέσα στο ΠΑΣΟΚ.