ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Επιβάλλεται η Β΄φάση αποσπάσεων να πραγματοποιηθεί πριν την πρόσληψη των αναπληρωτών -Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Καστοριάς

Αξιότιμε, κ. Υπουργέ, θα είναι μέγα λάθος να μην πραγματοποιηθεί Β΄φάση αποσπάσεων. Λειτουργικά κενά υπάρχουν και οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι περιμένουν...

Εδώ, Καστοριά, με τρία λειτουργικά κενά, χωρίς να υπολογίζουμε ότι από τους 18 που αποσπάστηκαν στην Καστοριά, τρεις συνάδελφοι έχουν άδεια ανατροφής!!!
Με αφορμή πολλά ερωτήματα από συναδέλφους που δεν ικανοποιήθηκε η αίτηση απόσπασής τους, σας ενημερώνω ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση επανεξέτασης προς το ΚΥΣΠΕ. Τώρα, αν θα ακολουθήσει Β΄φάση αποσπάσεων, είναι ένα ζήτημα που τις επόμενες μέρες θα πρέπει να απασχολήσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Για το λόγο αυτό, η ΔΟΕ και οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ, θα πρέπει άμεσα να θέσουν το ζήτημα στον Υπουργό, ώστε πριν πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις αναπληρωτών, να ικανοποιηθούν αιτήματα συναδέλφων που δεν αποσπάστηκαν, ενώ υπάρχουν λειτουργικά κενά στις περιοχές που δήλωσαν.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΠΥΣΠΕ


Αύριο, Πέμπτη 28 Αυγούστου και 9 το πρωί, θα συνεδριάσει το Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) Καστοριάς, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
  1. Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης
  2. Προσδιορισμός λειτουργικών κενών και διαπίστωση λειτουργικών υπεραριθμιών.
  3. Κάθε άλλο θέμα που θα προταθεί.
Συνάδελφοι, για μία ακόμη χρονιά και λίγα 24ωρα πριν την 1η Σεπτέμβρη, εκκρεμούν οι προσωρινές τοποθετήσεις αρκετών συναδέλφων, με αποτέλεσμα τις επόμενες 10 μέρες, το υπηρεσιακό συμβούλιο, να είναι αναγκασμένο με κατ΄επείγουσες διαδικασίες να αποφασίσει για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, που αφορούν την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Η ευθύνη για μία ακόμη φορά ανήκει αποκλειστικά στο Υπουργείο Παιδείας, το οποίο έχει θεσμοθετήσει τα τελευταία χρόνια τις καθυστερήσεις και τις αναβολές όσον αφορά τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών (μεταθέσεις, αποσπάσεις, διορισμοί).

Εξυπακούεται ότι, αν δεν γίνει η ανάληψη υπηρεσίας από τους αποσπασμένους, καμία απόφαση για την προσωρινή τοποθέτηση συναδέλφων δεν μπορεί να ληφθεί.
Με εξαιρετική τιμή
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: