ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Β΄ Φάση


Στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, αποφασίσθηκε ομόφωνα η οριστική τοποθέτηση των συναδέλφων, που υπέβαλαν συμπληρωματική δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων:

  1. ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ70 2ο Δ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
  2. ΣΙΑΝΟΥ ΟΛΓΑ ΠΕ60 Νηπιαγωγείο Κεφαλαρίου
  3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΠΕ60  ΔΙΑΘΕΣΗ
  4. ΣΤΑΓΙΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΕ60 Νηπιαγωγείο Διποταμίας
Οι δύο συνάδελφοι, ΖΑΡΡΟΥ ΝΑΟΥΜΑ και ΛΙΩΠΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, που είναι αποσπασμένοι έως τις 31 Αυγούστου στο εξωτερικό, τοποθετήθηκαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού και Νεστορίου αντίστοιχα.
Έμεινε μία κενή οργανική θέση στο Δ.Σ. Διποταμίας.

Επανεξέταση αποφάσεων, μόνο με  κατάθεση αίτησης των ενδιαφερομένων
Συνάδελφοι, 
 Επισημαίνω ότι, τυχόν λάθη ή παραλείψεις στις αποφάσεις των συμβουλίων που αφορούν μεταθέσεις ή τοποθετήσεις εκπαιδευτικών επανεξετάζονται από τα ίδια συμβούλια, ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων. Η αίτηση αυτή που αναφέρεται στη διόρθωση συγκεκριμένων λαθών ή παραλείψεων δεν αποτελεί ένσταση και υποβάλλεται μέσα σε πέντε (5) ημέρες από την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης. Τα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια εξετάζουν τις αιτήσεις αυτές μέσα στις επόμενες πέντε (5) ημέρες και οριστικοποιούν τις αποφάσεις τους.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: