ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Διευκρινίσεις για την δυνατότητα ανάκλησης και τροποποίησης αιτήσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

Το τριήμερο για ανάκληση ή τροποποίηση των αιτήσεων απόσπασης ισχύει, αλλά μετά την έκδοση απόφασης των μεταθέσεων της Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι σχετικά με τη δυνατότητα ανάκλησης και τροποποίησης των αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ των μετατιθέμενων εκπαιδευτικών που αναφέρεται στην παρ. 4 του κεφαλαίου Β’ της αριθμ.95303/Δ1/19-06-2014 εγκυκλίου αποσπάσεων εκπαιδευτικών διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

Επειδή ο έλεγχος των αιτήσεων απόσπασης συνεχίζεται στο Ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συλλογής και Διαχείρισης Αιτήσεων Απόσπασης και οι μεταθέσεις της Β/θμιας εκπαίδευσης δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, η δυνατότητα ανάκλησης και τροποποίησης των αιτήσεων απόσπασης των εκπαιδευτικών που μετατέθηκαν θα δοθεί μετά την έκδοση της απόφασης των μεταθέσεων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για τρεις (3) ημέρες, όπως εξάλλου αναφέρεται στην εγκύκλιο αποσπάσεων.

Αν παρόλα αυτά υποβάλλονται αιτήσεις από εκπαιδευτικούς, οι αιτήσεις αυτές θα παραμένουν στις Δ/νσεις υποβολής, ώστε να καταχωριστούν στο ηλεκτρονικό σύστημα αποσπάσεων, μόλις δοθεί η δυνατότητα αυτή.

Υπενθυμίζουμε όμως ότι οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με την προαναφερόμενη εγκύκλιο αποσπάσεων, δυνατότητα κατάθεσης αίτησης ανάκλησης ή τροποποίησης έχουν «ΜΟΝΟ στην Δ/νση Εκπαίδευσης που υποβλήθηκε η αρχική αίτηση απόσπασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: