ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Τα "επιμορφωτικά σεμινάρια" για την αξιολόγηση ακυρώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αθήνα και Θεσσαλονίκη είπαν ΟΧΙ

Το Υπουργείο Παιδείας μετράει μια ακόμα ήττα. Χιλιάδες εκπαιδευτικοί απέκλεισαν τις εισόδους όλων των σχολείων – επιμορφωτικών κέντρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιμόρφωση δεν έγινε πουθενά!! Το σχέδιο κατακερματισμού των επιμορφώσεων και αιφνιδιασμού του εκπαιδευτικού κινήματος έφερε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Οργισμένοι και αποφασισμένοι οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν μαζικά στον αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στο υπουργείο.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά ακόμα πιο μαζικά την Τετάρτη 18/6, στις 7 πμ στα μπλόκα, έξω από τα σχολεία – επιμορφωτικά κέντρα

Σε παταγώδη αποτυχία οδηγήθηκε το σχέδιο του Υπουργείου να πραγματοποιήσει τα σεμινάρια της ντροπής σε 55 διαφορετικά σημεία της Αττικής, με στόχο να γίνουν λόγω της μεγάλης διασποράς. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε σωματείο είχε τουλάχιστον τρία κέντρα να αποκλείσει μια και εκεί καλούνταν διευθυντές από σχολεία του. Στο σύλλογό μας τα κέντρα είναι έξι!!! Η μεγάλη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στα μπλόκα και η ικανότητα των σωματείων να οργανώσουν και να συντονίσουν τις συγκεντρώσεις, κουρέλιασε κυριολεκτικά τον υπουργικό σχεδιασμό!

Το υπουργείο ηττήθηκε! Το ίδιο θα συμβεί και τις επόμενες ημέρες. Οι εκπαιδευτικοί θα βρεθούμε και στα έξι μπλόκα του συλλόγου μας Τετάρτη 150ο, 35ο, 16ο, Πέμπτη-Παρασκευή 69ο, 2ο Χαλκηδόνας, 3ο Γαλατσίου! Οι διευθυντές των σχολείων μας αποποιούμενοι το ρόλο του αξιολογητή, διαλέγοντας το ρόλο του μαχόμενου εκπαιδευτικού απεργούν και μαζί με τους εκπαιδευτικούς αποκλείουμε και πάλι τα σχολεία που έχουν οριστεί ως κέντρα προώθησης της διάλυσης του δημόσιου σχολείου και της χειραγώγησης των εκπαιδευτικών!
www.sylaristotelis.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: