ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ματαιώσεις σεμιναρίων για την αξιολόγηση



Με μαζικό τρόπο οι δάσκαλοι της Βέροιας, συμμετέχοντας στη 3ωρη στάση που προκήρυξε ο Σύλλογος Δασκάλων της περιοχής ματαίωσαν προγραμματισμένο σεμινάριο (Πέμπτη 5/6) επιμόρφωσης των Δ/ντων των δημοτικών σχολείων, στο πλαίσιο της περίφημης «αξιολόγησης» των εκπαιδευτικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς διευθυντής δεν συμμετείχε τελικά σ’αυτό!
Ελπίζουμε το ίδιο να πράξει, μετά του ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, Η ΗΡΩΙΚΗ ΝΑΟΥΣΑ

Ματαιώθηκε το σεμινάριο επιμόρφωσης των διευθυντών, στην Καρδίτσα
Ματαιώθηκε χθες 4 Ιουνίου, το σεμινάριο επιμόρφωσης των διευθυντών για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού, μιας και κανείς διευθυντής δε συμμετείχε. Δεκάδες εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στο 5ο δημοτικό σχολείο Καρδίτσας για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εφαρμογή της «αξιολόγησης» που, όπως λένε, έρχεται να κατηγοριοποιήσει σχολεία και εκπαιδευτικούς. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Καρδίτσας είχε καλέσει τους διευθυντές να απέχουν απεργώντας. Η απεργία για τους διευθυντές και οι τρίωρες στάσεις εργασίας θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο, έχοντας τον ίδιο στόχο. Τη ματαίωση των σεμιναρίων, την υπεράσπιση του δικαιώματος στη μόρφωση και στην εργασία.

Και η Λάρισα αποφάσισε μπλόκο στα σεμινάρια

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας σύσκεψη των Δ/ντών των 4/θ και άνω Δημοτικών Σχολείων του Νομού Λάρισας με θέμα τα σεμινάρια Δ/ντών για την αξιολόγηση.

Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η συμμετοχή όλων των Δ/ντών στην 48ωρη απεργία στις 10 και11 Ιουνίου 2014 με σκοπό την ακύρωση των σεμιναρίων για την αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: