ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Δύο διαφορετικές επιμορφωτικές ημερίδες για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμας εκπαίδευσης Καστοριάς


Σήμερα, Πέμπτη 19 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν δύο επιμορφωτικές ημερίδες  για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς.
Η  πρώτη οργανώθηκε από τη σχολικό σύμβουλο της 1ης περιφέρειας Καστοριάς, τη σχολική σύμβουλο του 3ου, 5ου Δημοτικών Σχολείων Καστοριάς και Δημοτικού Σχολείου  Χιλιοδένδρου, καθώς επίσης  και από τη σχολική σύμβουλο της προσχολικής  αγωγής Καστοριάς,  με θέμα: "η δημιουργική γραφή ως διδακτικό εργαλείο". Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας (κεντρική συνεδρία) και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς (εργαστήρια).
Εισηγητές  ήταν οι κύριοι, Κωτόπουλος Τριαντάφυλλος, επίκουρος καθηγητής ελληνικής λογοτεχνίας του πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, Γεώργιος (Παναγιωτίδης, Δάσκαλος και συγγραφέας και οι κυρίες,  Βακάλη  Άννα Φιλόλογος, Νάνου Βάσω πτυχιούχος του τμήματος πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας.
Η δεύτερη οργανώθηκε από το σχολικό σύμβουλο της 3ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Καστοριάς, με θέμα: "Οι σχολικές εκδηλώσεις: Στοχασμοί και χρηστικές συμβουλές". Η ημερίδα πραγματοποήθηκε στην εξαιρετική αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Δισπηλιού και με τη ζεστή φιλοξενία του Διευθυντή και του συλλόγου διδασκόντων του.
Εισηγητής ήταν ο σχολικός σύμβουλος κ. Παστελάς Χρήστος.
Οι εν λόγω επιμορφωτικές ημερίδες πραγματοποιούνται σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο του προεδρικού διατάγματος 201/1998.

Άρθρο 14

Σεμινάρια εκπ/κών - Συσκέψεις με το σχολικό σύμβουλο

3. Εντός του χρονικού διαστήματος 2 με 9 Σεπτεμβρίου και 16 με 20 Ιουνίου πραγματοποιούνται συσκέψεις και σεμινάρια από το Σχολικό Σύμβουλο, πέραν των προβλεπομένων από τις προηγούμενες παραγράφους του παρόντος άρθρου, τα οποία παρακολουθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί.

4. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι υποχρεωτική στις συναντήσεις και συσκέψεις, στις οποίες καλούνται από το Σχολικό Σύμβουλο, σύμφωνα με το εδάφιο στ της παραγράφου 1 του άρθρου 55 του Ν. 1566/85.*
Άρθρο 55 Ν.1566/85
παρ.1,εδ. στ.
Οι εκπαιδευτικοί υποχρεούνται να μετέχουν σε επιμορφωτικές δραστηριότητες, (;) όταν καλούνται από τους σχολικούς συμβούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: