ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - Ο αγώνας συνεχίζεται τις επόμενες μέρες στην Πάτρα

Άντε, να τελειώνουμε με αυτή τη διαδικασία και να πάμε στην επόμενη: "Την εξ αποστάσεως επιμόρφωση"!!!

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε.Θεσπρωτίας χαιρετίζει τους συναδέλφους που πήραν μέρος στις αγωνιστικές συγκεντρώσεις, στις 16 και 17 Ιουνίου, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας για τη μη πραγματοποίηση των σεμιναρίων των Διευθυντών για την αξιολόγηση.
Η ακύρωση, ουσιαστικά ,της διήμερης επιμόρφωσης δείχνει για άλλη μια φορά τη συνολική αντίθεση του κλάδου απέναντι στην αξιολόγηση –σφαγείο, στην αξιολόγηση που οδηγεί σε κατηγοριοποίηση σχολεία μαθητές και εκπαιδευτικούς, που οδηγεί στη μισθολογική και βαθμολογική μας καθήλωση που οδηγεί ακόμη και στις απολύσεις.
Από Αντώνιο Αγραπίδη

         

Ματαιώθηκαν τα σεμινάρια αξιολόγησης στην Πρέβεζα

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Ν. Πρέβεζας εκφράζει την ικανοποίησή του για τα αντανακλαστικά, όπως αναφέρει, που επέδειξε ο κόσμος της μαχόμενης εκπαίδευσης και τη συγκινητική μαζική του παρουσία στο κάλεσμα του συλλόγου μας, να μπλοκάρουμε τη Δευτέρα τα σεμινάρια της αξιολόγησης- χειραγώγησης, που απευθύνονταν στους διευθυντές των σχολείων.

Χαιρετίζουμε ασφαλώς και όλους τους συναδέλφους διευθυντές που αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια της υποταγής και βρέθηκαν με μαζικό και ενωτικό τρόπο στην ίδια όχθη της αντίστασης με το σύλλογο και όλο τον κλάδο, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Συνεχίζουμε τη μάχη. Αν και κανένα σχεδόν σεμινάριο δεν πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρη τη χώρα, δεν εφησυχάζουμε. Να είμαστε από «μεθαύριο» πάλι ακόμα περισσότεροι, πιο συσπειρωμένοι και συντονισμένοι για καινούριους αγώνες ενάντια στην αξιολόγηση - χειραγώγηση των ποσοστώσεων, της μισθολογικής – βαθμολογικής καθήλωσης και των απολύσεων, καταλήγει η ανακοίνωση.
http://www.pamepreveza.gr/

Στην Πάτρα μεταφέρονται  οι κινητοποιήσεις

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ στις 24 Ιουνίου στις 7:30 το πρωί να δώσουμε αγωνιστική απάντηση έξω από το 11ο Δημοτικό Σχολείο (Ρήγα Φεραίου και Σατωβριάνδου)

Την ερχόμενη εβδομάδα (24,25,26 και 27 Ιουνίου) υλοποιούνται στην πόλη μας σεμινάρια για την Αξιολόγηση, στους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων.

• Τα σεμινάρια γίνονται μετά τη λήξη του διδακτικού έτους (20/6/2014)


• Σκοπιμότητα ως προς το χρόνο γιατί γίνεται παράλληλα με το συνέδριο της Ομοσπονδίας μας.

• Άγνωστος ο Φορέας Υλοποίησής τους και σε κάθε περίπτωση δεν είναι από κάποια προϊστάμενη αρχή.

• Όλοι γνωρίζουμε το ρόλο που θα διαδραματίσουν στις απολύσεις και στο Δημόσιο Σχολείο.

Κατόπιν τούτων: Καλούμε

• Όλους τους συναδέλφους να αντισταθούν και να ακυρώσουν στην πράξη τα σεμινάρια.

• Τους συναδέλφους Διευθυντές να μην συμμετάσχουν.

• Όλους τους Δημόσιους Υπάλληλους, Εργαζόμενους, Ενώσεις και Συλλόγους Γονέων, Φορείς και Σωματεία να ενωθούν μαζί μας γιατί ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση είναι κοινός.
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: