ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΧΑΛΚΙΔΑ: ΚΑΙ στην επαναληπτική διημερίδα για την αξιολόγηση, είπαν ΟΧΙ, οι διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων

Ανακοίνωση για τις επαναληπτικές διημερίδες για την αξιολόγηση από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σήμερα Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 και αύριο 17 Ιουνίου 2014 πραγματοποιείται η πρώτη επαναληπτική διημερίδα για τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων του Συλλόγου μας, που αφορά την αξιολόγηση. Οι 25 από τους 27 Διευθυντές των σχολικών μονάδων αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην διημερίδα δηλώνοντας απεργία.

Μόνο η Διευθύντρια του 25ου Δημοτικού Σχολείου και ο Διευθυντής του 23ου Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας παρακολούθησαν το σεμινάριο κανονικά.
Χαιρετίζουμε την αγωνιστική στάση της πλειοψηφίας των διευθυντών, που αγωνιστικά αντέδρασαν ενάντια στην κυβερνητική αναλγησία, ενάντια στην αξιολόγηση- χειραγώγηση. Η στάση τους δηλώνει την δυναμική του κλάδου,που ξέρει να αγωνίζεται, να αντιστέκεται και να υπερασπίζεται τα κεκτημένα του και τον χαρακτήρα του Δημόσιου Δωρεάν σχολείου.
Το ΔΣ του Συλλόγου καταδικάζει την στάση των δύο Διευθυντών,που διαχωρίζουν τη στάση τους από αυτή του κλάδου. Δυστυχώς η προσπάθεια του Υπουργείου να διαλύσει την συγκροτημένη και συλλογική δράση του κλάδου βρήκε συμπαραστάτες.
Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της εκπαίδευσης, οι συγκεκριμένοι παραμέρισαν τον αγώνα , τις κινητοποιήσεις και τη συλλογικότητα ενός κλάδου για προσωπικές φιλοδοξίες και απωθημένα.
Καλούμε όλους τους Διευθυντές να αντιληφθούν τις ιστορικές στιγμές που γράφονται για την εκπαίδευση και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συγκροτημένη, αγωνιστική δράση, να στηρίξουν με τη δική τους προσωπική στάση και ευθύνη, τον αγώνα για το μέλλον της εκπαίδευσης,της αξιοκρατίας, της ηθικής, των αξιών, των ίσων ευκαιριών…
Καλούμε και όλους τους συναδέλφους να δείξουν την συμπαράσταση τους με τη συμμετοχή στις τρίωρες στάσεις και με την παρουσία τους στο 7ο Δημοτικό σχολείο, όπου πραγματοποιούνται τα σεμινάρια.
Συνάδελφοι όλοι μαζί…. για τους αγώνες που είναι μπροστά μας…!!!

Το ΔΣ
πηγή: Χρήστος Μπλέτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: