ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε για τη ΔΕΗ. Το ίδιο πρέπει να πράξει και για την αξιολόγηση του ΠΔ152/2013

Ευκρινές ΟΧΙ για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, απόλυτη σιωπή για την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς 
Την περασμένη Πέμπτη 26 Ιουνίου, το κόμμα τη αξιωματικής αντιπολίτευσης οργάνωσε εκδήλωση για τη "μικρή ΔΕΗ" στο ξενοδοχείο "Τιτάνια", κατά την οποία απηύθυνε κάλεσμα με σκοπό τη συγκρότηση ενός παλλαϊκού κοινωνικού μετώπου ενάντια στη διάσπαση της εταιρείας.
Στην εκδήλωση ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για εκποίηση δημόσιου πλούτου και δεσμεύτηκε πως θα καταργήσει τη συμφωνία εάν εκλεγεί κυβέρνηση.
Θα περιμέναμε κάτι ανάλογο να πράξει για το μείζον και φλέγον θέμα, που απασχολεί αυτή την περίοδο τη μεγάλη εκπαιδευτική οικογένεια και που δεν είναι άλλο, από αυτό της αξιολόγησης, όπως ορίζεται από το γνωστό προεδρικό διάταγμα.
Εκτός και αν, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμμερίζεται την αναληθή και παραπλανητική άποψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, πρώην και νυν, πως οι συνδικαλιστικές αντιδράσεις είναι ακατανόητες και ότι η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών επιθυμεί και θέλει το συγκεκριμένο τύπο αξιολόγησης! 
Πράγματι, οι εκπαιδευτικοί θέλουν να αξιολογούνται, όχι όμως, με τον τρόπο που προβλέπεται στο προεδρικό διάταγμα και χωρίς να έχει προηγηθεί διάλογος μεταξύ υπουργείου και των ομοσπονδιών  ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.
Για μία ακόμη φορά καλώ τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να επιδείξει την ίδια ευαισθησία, που με εξαιρετική ταχύτητα επέδειξε στο θέμα της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, ανακοινώνοντας επιτέλους με παρρησία και ειλικρίνεια, τη θέση του κόμματός του για την επιχειρούμενη εφαρμογή της αξιολόγησης του ΠΔ152/2013.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: