ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΛΑΡΙΣΑ: Ματαιώθηκε και σήμερα (11 Ιουνίου), το σεμινάριο των διευθυντών για την αξιολόγηση



Οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί φοβούνται ότι θα γίνει προσπάθεια να επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Συμμετέχουν και σήμερα Τετάρτη στην δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ΔΟΕ οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων στο νομό Λάρισας, ματαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το διήμερο σεμινάριο για την αξιολόγηση που ήταν προγραμματισμένο στο αμφιθέατρο του 4ου δημοτικού σχολείου της πόλης.

Και σήμερα, διευθυντές και δάσκαλοι πραγματοποίησαν απεργιακή συγκέντρωση έξω από το χώρο του σχολείου, αν και σήμερα η συμμετοχή σε αυτήν ήταν πολύ μικρότερη σε σχέση με την χθεσινή.

Πάντως, και σήμερα μόλις ένας διευθυντής προσήλθε για να παρακολουθήσει το σεμινάριο – ο ίδιος που το έπραξε και χθες, αν και έγινε γνωστό ότι χθες, μετά την αποχώρηση των εκπαιδευτικών από την έξοδο του σχολείου, άλλη μία διευθύντρια προσήλθε για να παρακολουθήσει το σεμινάριο!

Μιλώντας με συνδικαλιστές, καθίσταται φανερή η ανησυχία τους ότι θα γίνει προσπάθεια να επαναληφθούν τα σεμινάρια την επόμενη εβδομάδα, όπου θυμίζουμε ότι θα έχουν λήξει τα μαθήματα στα σχολεία, ενώ θα διεξαχθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αντίστοιχα σεμινάρια, εκτός από τη Θεσσαλία, διεξάγονται παράλληλα στην Κρήτη και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ δεν έχουν γίνει στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως και εντός της ημέρας, θα υπάρξει παρέμβαση από τη διοίκηση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας στη νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προκειμένου να σταματήσουν αυτά τα σεμινάρια κατά την θερινή περίοδο και να αποκλιμακωθεί η ένταση που υπάρχει στον κλάδο.

Μενέλαος Κατσαμπέλας
Πηγή: http://www.onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: