ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Αγιασμός στις 11 Σεπτεμβρίου και όχι στις 8 Σεπτεμβρίου, που είχε αποφασίσει η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

 κ. Υπουργέ, θα πρέπει να ακυρωθεί συνολικά, η προηγούμενη απόφαση του υπουργείου περί αλλαγών στο διδακτικό έτος λίγες μέρες πριν τον ανασχηματισμό!

Από τη συνέντευξη  του νέου Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στον ρ/σ Alpha 9,89 

Σε ερώτηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο κ. Λοβέρδος απάντησε: «Δεν έχει αποφασιστεί αυτό ακόμα. Υπήρχε μία σκέψη από την προηγούμενη ηγεσία να ξεκινήσει μία εβδομάδα νωρίτερα η νέα σχολική χρονιά. Σε λίγο θα πάρουμε απόφαση. Η καθυστέρηση που υπήρξε στις μεταθέσεις παρήγαγε δυσκολίες στις αποσπάσεις και όλα αυτά με την σειρά τους παράγουν δυσκολίες στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αυτά πρέπει να διευθετηθούν από εμάς τώρα. Νομίζω λογικότερο είναι να μείνουμε στα περσινά ημερολογιακά όρια. Θα ανοίξουν δηλαδή, τα σχολεία όπως πέρσι και πρόπερσι, διότι θέλουμε να προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες μεταθέσεων, αποσπάσεων, αναπληρώσεων δασκάλων και καθηγητών». Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ακόμα τόνισε: «Διαμηνύω σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους ότι δεν πρόκειται να τους αιφνιδιάσω και να τους αναστατώσω. Δεν πρόκειται να κάνω αλλαγές για να αφήσω το όνομά μου. Θα κάνω αυτά που χρειάζονται που απαιτείται να γίνουν. Πρώτα από όλα πρέπει να υπάρξει ηρεμία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Χωρίς ηρεμία δεν μπορεί να γίνει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: