ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο ένας έφαγε την μπανάνα και ο άλλος την επέστρεψε στην κερκίδα. Εύγε, Ντάνι Άλβες, για τη στάση σου!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ


Σε πρόσωπο των ημερών, έχει αναδειχτεί ο Ντάνι Άλβες, αφού η κίνησή του να φάει την μπανάνα που του πέταξε οπαδός και το... κίνημα που δημιουργήθηκε γύρο από αυτή, είναι νούμερο ένα θέμα στα Social Media. Σε δηλώσεις του, μάλιστα, είπε πως θα ήθελε να κοινοποιήσει στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του δράστη, με στόχο να τον κάνει να ντραπεί. Παράλληλα, τόνισε πως η Ισπανία δεν είναι τόσο προηγμένη χώρα, όσο παρουσιάζεται και δεν έκρυψε την έκπληξή του για την στήριξη του κόσμο.

Παρόμοια ρατσιστική ενέργεια δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Λεάντρο Σαλίνο, στον αγώνα κυπέλλου της Τούμπας τη Μ. Τετάρτη, αντιδρώντας όμως τελείως διαφορετικά, αφού την επέστρεψε στην κερκίδα ξεσηκώνοντας εναντίον του, τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.  

Προσωπικά στηρίζω και συμπαραστέκομαι όλους όσους δέχονται ρατσιστικές προσβολές και επιθέσεις, τρώγοντας, την πλούσια σε κάλιο, μπανάνα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: