ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Διαδικασία συγκρότησης ομάδων εργασίας για την εφαρμογή ή μη της ΑΕΕ

Ενωμένοι, κωλυσιεργούμε και αναμένουμε...

Συνάδελφοι,
Ως Διευθυντής του 4ου 8/θεσίου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, σας ενημερώνω ότι ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας, όσον αφορά τη διαδικασία συγκρότησης ομάδων εργασίας στα πλαίσια της εφαρμογής ή μη της ΑΕΕ, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της ομοσπονδίας μας. Αν ζητηθεί από τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουμε για την πορεία και την εφαρμογή της διαδικασίας, θα αποστείλουμε έγγραφο που θα λέει ότι, με απόφαση του Διευθυντή συγκροτήθηκαν οι περιβόητες ομάδες. (Υπόδειγμα ΔΟΕ) Στο σημείο αυτό, διευκρινίζω και επιμένω, ότι αντίγραφα πρακτικών δεν αποστέλλουμε, αφού κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στην τελευταία εγκύκλιο του Υπουργείου. Στη συνέχεια και ενόψει της Μ.Εβδομάδας και της Ανάστασης του Κυρίου κωλυσιεργούμε, αναμένοντας νέες οδηγίες από τη ΔΟΕ και προσευχόμενοι - μέρες που έρχονται - ευελπιστούμε ο υπουργός να κάνει ένα βήμα μπροστά και να επανεξετάσει τις δικαιολογημένες διαφωνίες της εκπαιδευτικής κοινότητας, όσον αφορά την εφαρμογή του ΠΔ/152 για την αξιολόγηση και την παράλογη σύνδεσή της με το Ν.4024/2011(Ποσοστώσεις για προαγωγές-βαθμολόγιο και μισθολόγιο). Εξάλλου, έως την 15η Ιουνίου που λήγει το διδακτικό έτος, έχουμε αρκετό χρόνο… να επεξεργαστούμε τους δείκτες της ΑΕΕ, αλλά και τους δείκτες των εκλογικών αποτελεσμάτων του Μαΐου... Ο νοών νοείτω!
Με εξαιρετική τιμή
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: