ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Οι σύλλογοι Διδασκόντων να συντάξουν το πρακτικό για τις ομάδες εργασίας.- Υπόδειγμα πρακτικού Συλλόγου Διδασκόντων ενάντια στην αυτοαξιολόγηση

  
 Συνάδελφοι,
Διευκρινίζω, ότι,
η συγκρότηση των ομάδων εργασίας για την ΑΕΕ, ανήκει αποκλειστικά στην ευθύνη του Συλλόγου Διδασκόντων. Επομένως, πρέπει να πραγματοποιηθούν οι συνεδριάσεις και να συνταχθούν τα σχετικά πρακτικά άρνησης, όπως τα ζητά η ομοσπονδία μας. Όσοι σύλλογοι διδασκόντων δεν συνέταξαν το πρακτικό για τη μη συμμετοχή τους στις ομάδες εργασίας για την αυτοαξιολόγηση, θα πρέπει να το κάνουν ΑΜΕΣΑ.
Την Παρασκευή 4 Απρίλη, συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, στέλνοντας  προς όλες τις κατευθύνσεις μήνυμα ενότητας, αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας.
Με εξαιρετική τιμή
Ο αιρετός σας 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: