ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Συμ. Κεδίκογλου: Σκέψη η παράταση της σχολικής χρονιάς και πιθανόν να γίνει απόφαση

Με τέτοια ατράνταχτα, ακλόνητα και αδιάσειστα επιχειρήματα μας πείσατε! Τώρα, όλοι μαζί, ας αναφωνήσουμε: ΖΗΤΩ!!!!

Σήμερα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για το ενδεχόμενο παράτασης του σχολικού έτους. 

«Όπως ξέρετε, ο κ. Αρβανιτόπουλος, σε μια συνέντευξή του, ανακοίνωσε το σχεδιασμό και τη σκέψη για παράταση του σχολικού έτους. Αυτή δεν είναι μια απόφαση, αλλά μία σκέψη, που πολύ πιθανόν να γίνει απόφαση, διότι έχουμε τα εξής δεδομένα: πρώτον, εφέτος έχουμε τις εκλογές (σ.σ.: ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές). Το να πήγαιναν οι πανελλαδικές πριν τις εκλογές, θα σήμαινε ότι θα είναι πολύ μικρότερο το διδακτικό έτος. Το να πήγαιναν μετά, θα σήμαινε ότι θα πηγαίναμε αργά και θα πιάναμε και τον Ιούλιο. Να ξέρετε ότι κάθε μέρα που μπαίνουμε μέσα στον Ιούλιο με πανελλήνιες, στοιχίζει 1,5 εκατ. ευρώ. Άρα, θα έπρεπε να βρούμε καμιά δεκαριά εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό. Όμως, προφανώς δεν είναι αυτό η αιτία για να αλλάξουμε κάτι στο διηνεκές. Θα ήταν μια άλλη ανάγκη που θα υπαγόρευε τα πράγματα. Και πράγματι, στη σημερινή εποχή που πρέπει να εμβαθύνουν περισσότερο τα παιδιά και να κάνουν μεγαλύτερη ύλη, έχουμε παράπονα από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς ότι δεν προλαβαίνουν να τελειώσουν την ύλη. Άρα, γι’ αυτούς τους λόγους, δεν θα έβλεπα ως παράλογο να ζητήσουμε μια παράταση του σχολικού έτους, είτε μια εβδομάδα μέσα στο καλοκαίρι είτε μια εβδομάδα πριν ανοίξουν τα σχολεία το φθινόπωρο και πρέπει να το εξετάσουμε.»
ΒΗΜΑ FM 99,5

Δεν υπάρχουν σχόλια: