ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Καρναβάλι Άργους Ορεστικού: "Πόλεμος" καταδικαστικών ανακοινώσεων έπεται των αρχικών επευφημιών!

 
Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, η Επιτροπή Καρναβαλιού του Δήμου και η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς, είναι σαφώς εκτεθειμένοι με τη στάση τους. Αρχικά και κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης  έδειχναν να το διασκεδάζουν και να επιβραβεύουν λεκτικά και κυριολεκτικά την εμφάνιση του Βουλευτή και την επόμενη μέρα, προφανώς, υπό την πίεση διαφόρων θεσμικών παραγόντων και εκτιμώντας ότι εθίγη το θρησκευτικό συναίσθημα των ψηφοφόρων, προέβησαν σε καταδικαστικές ανακοινώσεις.
Όσον αφορά τον Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, με τον οποίο ασχολείται όλη Ελλάδα από τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει, ότι είναι Δημόσιο πρόσωπο και θα του ασκείται έντονη κριτική για ό,τι λέει και ό,τι κάνει και στην προκειμένη περίπτωση ως παλαιότερος καρναβαλιστής* έχω να καταθέσω ότι, και η σάτιρα, έχει τα όριά της...
Πάντως, θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι την τελευταία διετία και με την ιδιότητα του Βουλευτή, προβάλλει αρνητικά ή θετικά, το καρναβάλι του Άργους Ορεστικού σε ολόκληρη τη χώρα, χωρίς να χρειάζεται να δαπανά ο Δήμος χρήματα για διαφήμιση!
*Παρεμπιπτόντως, υπενθυμίζω ότι η παρέα μου από το 1980 έως το 2002, συμμετείχε στο καρναβάλι του Δήμου μας στην κατηγορία της σάτιρας. 

Παρέμβαση Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης
Εν τω μεταξύ, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, στο σημερινό του κήρυγμα από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή-εμφάνιση του Βουλευτή Καστοριάς, σε καρναβαλίστικη παρέλαση σατιρίζοντας την επικαιρότητα. 
Ο κ.κ. Άνθιμος, είπε χαρακτηριστικά:

«Ντύθηκε ανέμελος παπάς και πήρε ένα βάζο για να κοινωνήσει τον κόσμο. Δεν μπορεί να εμπαίζει το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας. Αν ήμουν αρχηγός του κόμματός του θα τον είχα διώξει την ίδια μέρα. Μπορεί ένας βουλευτής να προσβάλει την ορθόδοξη πίστη; Πρέπει να παραιτηθεί ή η ηγεσία του κόμματός του να του επιβάλλει να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Αν δεν μετανοήσει λύτρωση δεν βλέπει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: