ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ο Συντονιστής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ "αδειάζει" τον Διαμαντόπουλο

Υπό την πίεση της κοινής γνώμης και όχι μόνο, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά από 4 ημέρες παίρνει θέση, δυσανασχετώντας όμως, κατά την άποψή μου, πολλά μέλη του κόμματος...

Αποστάσεις από την ενέργεια του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου να ντυθεί "παπά-Σούρας" στο πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι του Άργους Ορεστικού κράτα ο υπεύθυνος συντονιστής της Θεματικής Επιτροπής Θρησκευμάτων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μάκης Λυκόπουλος.
"O σεβασμός κάθε θρησκείας και του θρησκευτικού συναισθήματος των πολιτών είναι βασική αρχή που διαχρονικά υποστηρίζει και υπηρετεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κάθε άλλη συμπεριφορά ενσυνείδητη ή ασυνείδητη, που προσβάλλει τα Ιερά Μυστήρια οποιασδήποτε θρησκείας, και συνακόλουθα τους πιστούς της δεν υπηρετεί την παραπάνω αρχή και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή" τονίζει ο κ. Λυκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: