ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Σύνταξη από τα 52 για τις γυναίκες.Ποιες αφορά

 

Σύνταξη από την πέμπτη δεκαετία τους χωρίς να επηρεαστούν από την αύξηση των ορίων ηλικίας και κυρίως γλιτώνοντας τις δυσμενείς αλλαγές στον υπολογισμό των ποσών που θα ισχύσουν από το 2015 και μετά μπορούν να κατοχυρώσουν, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το 2014 οι γυναίκες που είχαν την πρώτη έναρξη της ασφάλισης τους σε ΙΚΑ, Δημόσιο και Ειδικά Ταμεία μισθωτών (ΔΕΚΟ, τραπεζών, κ.α. ) μέχρι τις 31/12/1992.

Με πρόωρη σύνταξη εφέτος θα έχουν μείωση από 6% έως και 30%, ενώ με κανονική σύνταξη από το 2015 και μετά, η ποινή της πρόωρης σβήνει, αλλά η σύνταξη θα είναι μειωμένη, επειδή αλλάζει ο τρόπος που υπολογίζεται. Ετσι οι ασφαλισμένες θα πρέπει να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά προτού αποφασίσουν αν θα φύγουν μέσα από το 2014 ή από το 2015 και μετά.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου»:
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: